Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ellenzéki (nem...

Van olyan ellenzéki (nem fideszes!), aki ténylegesen Dobrevre szavazott?

Figyelt kérdés
Környezetemben egy ellenzéki sem szavazott volna Dobrevre, ellenben több fideszesről hallani,hogy Dobrevre szavazhatott. Ami történt, az nem lehet.

2021. szept. 29. 22:22
1 2
 11/17 anonim válasza:
41%
Én is a DK-ra szavaztam, egyszerűen szimpatikus Dobrev Klára, mint politikus és számomra hiteles embernek tűnik, őt találtam a legalkalmasabbnak (és még csak nyugger sem vagyok :DD)
2021. szept. 29. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Az van gyerekek, hogy Gyurcsánnyal demokráciásat játszani, az rosszabb, mint az orosz rulett!!!

Ti belementetek. Itt az eredménye....

2021. szept. 29. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

"Dobrev Klára engem azzal győzött meg, hogy hatalmas tapasztalata van, Unió szerte ismert és elismert politikus, és az egyetlen a jelöltek közül, aki nagyon határozottan le fogja bontani a NER-t, és az ő Magyarországa sokkal inkább fog Ausztriára hasonlítani, mint Ukrajnára amilyen most."

És hol volt a szaktudása a férje kormányzása alatt? Miértnem látta el tanácsokkal?

Azzal tisztában vagy hogy a Fidesz azért van hatalmon immár 11 éve mert ez a banda mindenkit megszopatott?

Mi is áll Dobrev programjában? Adóemelés. Szerinted attól több orvos marad itt hogy egy magasabb adókulcs miatt még kevesebb lessz a nettója?

2021. szept. 29. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Szüleim igen. (nem nyuggerek)
2021. szept. 29. 23:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
En budai vagyok, masodik keruleti es a Szell Kalman téren szavaztam. Az elottem levo holgy Dobrevre huzta be. Amikor alltam a sort, tobb idos megkerdezte h ebben a sorban kell Dobrevre szavazni? XD
2021. szept. 30. 10:11
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
Anyum Dobrevre szavazott, barátom (23) és családja szintén. Én, ha elmentem volna, akkor rá szavaztam volna. De éppen azért nem mentem el, mert ha Klára lenne a miniszterelnök jelölt, akkor valószínű sokan nem mennének el a választásra majd, vagy éppen a fideszre szavaznának :(
2021. szept. 30. 20:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek . Gyurcsány csajával bukni fogjuk az egészet jövőre.
2021. okt. 1. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!