Én is a DK-ra szavaztam, egyszerűen szimpatikus Dobrev Klára, mint politikus és számomra hiteles embernek tűnik, őt találtam a legalkalmasabbnak (és még csak nyugger sem vagyok :DD)
2021. szept. 29. 22:40
12/17 anonim válasza:
Az van gyerekek, hogy Gyurcsánnyal demokráciásat játszani, az rosszabb, mint az orosz rulett!!!
Ti belementetek. Itt az eredménye....
2021. szept. 29. 22:55
13/17 anonim válasza:
"Dobrev Klára engem azzal győzött meg, hogy hatalmas tapasztalata van, Unió szerte ismert és elismert politikus, és az egyetlen a jelöltek közül, aki nagyon határozottan le fogja bontani a NER-t, és az ő Magyarországa sokkal inkább fog Ausztriára hasonlítani, mint Ukrajnára amilyen most."
És hol volt a szaktudása a férje kormányzása alatt? Miértnem látta el tanácsokkal?
Azzal tisztában vagy hogy a Fidesz azért van hatalmon immár 11 éve mert ez a banda mindenkit megszopatott?
Mi is áll Dobrev programjában? Adóemelés. Szerinted attól több orvos marad itt hogy egy magasabb adókulcs miatt még kevesebb lessz a nettója?
2021. szept. 29. 22:55
14/17 anonim válasza:
Szüleim igen. (nem nyuggerek)
2021. szept. 29. 23:45
15/17 anonim válasza:
En budai vagyok, masodik keruleti es a Szell Kalman téren szavaztam. Az elottem levo holgy Dobrevre huzta be. Amikor alltam a sort, tobb idos megkerdezte h ebben a sorban kell Dobrevre szavazni? XD
2021. szept. 30. 10:11
16/17 anonim válasza:
Anyum Dobrevre szavazott, barátom (23) és családja szintén. Én, ha elmentem volna, akkor rá szavaztam volna. De éppen azért nem mentem el, mert ha Klára lenne a miniszterelnök jelölt, akkor valószínű sokan nem mennének el a választásra majd, vagy éppen a fideszre szavaznának :(
2021. szept. 30. 20:50
17/17 anonim válasza:
Gratulálok nektek . Gyurcsány csajával bukni fogjuk az egészet jövőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!