Hogy lesz lenyomva a jobbikosok torkán Dobrev vagy KariGeri?
Figyelt kérdés
A kommentek alapján látjátok már, hogy mennyire fog működni a szavazat összeadogatás? XD2021. szept. 29. 19:55
1/10 anonim válasza:
Majt szafasznak a Mihasznákra.
Matyarorszák joppan tejjesit🇭🇺
2/10 anonim válasza:
Úgy,hogy ki lesz vágva a fidesz.
3/10 anonim válasza:
Egy csapatban vagyunk teljesen mindegy kinyer, a lényeg az elszámoltatás.
4/10 anonim válasza:
Ha jól hallottam a személyesen szavazóknak alá kellett írnia, hogy a győztestől függetlenül szavazni fognak az O1G-re. Én fideszes vagyok, nem is szavaztam, de ha ez így van, az nagyon szemétség, de lehet, hogy bejön.
5/10 anonim válasza:
Ahogy eddig is ment, jól!
Ti kedves "nyemműködikazösszefogásmertnemszavaznakoda" -ti átaludtátok az elmúlt két évet az önkormányzati választásokkal meg ami azóta történt?
Mert bizony szavaznak(szavazunk) szépen össze, ha kell. Eddig minden közösen induló jelölt mögé gyakorlatilag beállt minden párt támogatója, vagy túlnyomó többsége.
6/10 anonim válasza:
Kapnak posztokat az új kormányban. Nyilván ha nem az ő emberük a miniszterelnök, akkor a többi pozíción osztoznak.
7/10 molnarmarcell21 válasza:
Még messze nincsenek meg az eredmények.
8/10 anonim válasza:
Úgy, hogy már magára a villásfarkú ördögre is szavaznánk, csak a fityisz takarodjon el.
9/10 anonim válasza:
A jobbikból már kikoptak az eredeti szavazók, csak a jobboldali antiorbán-tábor erősíti őket.
10/10 anonim válasza:
A jobbikosok zöme már régen elpártolt ettől a bandától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!