Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki szavazott Dobrevre?

Ki szavazott Dobrevre?

Figyelt kérdés
És hol hagyta a józan eszét?

2021. szept. 29. 18:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
te jó ég 10es, tőled elvenném a szavazati jogot
2021. szept. 29. 19:01
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Kormányzati tapasztalata...sose latott jólet...

Nagy Isten!!!😃

Gyurcsi mashogy ertekelte a helyzetet Őszödön😀

2021. szept. 29. 19:05
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
Én biztosan nem, és tudtommal senki más, akit ismerek.
2021. szept. 29. 20:25
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Klárika mindenkit elszámoltat.
2021. okt. 1. 18:55
 15/25 anonim válasza:
10es, két kérdésem van. Mit szívtál, és hol lehet olyat kapni?
2021. okt. 1. 23:46
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Skacok! Attól tartok Klári néni tartja a szavát, és mindenkit elszámoltat. Mi legyen, húzzunk Spanyolországba?
2021. okt. 2. 00:10
 17/25 anonim ***** válasza:

Azért várd meg, míg Rasi berendezi a szállodát meg előkészíti a terepet.

2021. okt. 2. 06:36
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Én egyet ismerek személyesen nagy szerencsétlenségemre. Bár nem tudom, hogy volt-e szavazni, de feltehetőleg igen. Ő egy erőteljesen pszichopata jellegzetességeket mutató 70 feletti hölgy, aki minden politikust meg tudna fojtani, aki nem Gyurcsány mellett politizál. A 2018-as választás előtt is valósággal őrjöngött, amikor a DK-án kívül más pártokat is kampányolni látott. Még a DK és több más ellenzéki párt által támogatott közös független jelöltre sem volt hajlandó leszavazni, mert ő csak kizárólag csak a Gyurcsányra szavaz. Most jöhetnek a lepontozások a dékások részéről. Egyébként nem állítom, hogy az összes dékás ilyen, sőt szinte biztos, hogy nem. De az az egy akit én ismerek, sajnos valóban ilyen, és hasonlókkal lehet nagyon gyakran találkozni a Facebookon is.
2021. okt. 2. 07:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Elég sok szociológiai felmérés volt a tolarenciáról, ahol azt találták, hogy az idősek a legkevésbé elfogadók.

Emlékszel arra nénire, aki eltorzult fejjel magából kikelve üvöltött a Lendvai utcában mondván: "savat kéne pofájukba önteni"?

2021. okt. 2. 07:31
 20/25 anonim ***** válasza:
79%
#19 Az nem egy bácsi volt? De azért ne általánosíts, légyszíves. Én is elég idős vagyok már, Márki-Zay párti, egyértelműen őt találom a legalkalmasabbnak. De ha mégis ő fog visszalépni Karácsony Gergely javára, el fogom fogadni a döntését. Sőt, még csak nem is fog ettől semmivel kisebbnek látszani a szemeben.
2021. okt. 2. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!