Gulyás Gergely miért nem árulta el, hány oltott ember fekszik kórházban koronavírus betegként?
Figyelt kérdés
Annyit mondott, hogy a személyes adatok védelme miatt nem mondhatja el.
Mert az milyen személyes adat ha mond egy számot??
Én komolyan kíváncsi lennék, hogy mennyire véd az oltás. Miért ennyire titkos ez?
Ha meg nem véd és ugyanúgy kórházba kerülhetünk, szerintem ahhoz is jogunk van hogy tudjuk.
2021. szept. 29. 17:32
11/24 anonim válasza:
Matyarorszák joppan tejjesit 🇭🇺😷💉✝️
12/24 anonim válasza:
Az az Kérdező Közlegény XD
Az ótás működik Magyarország működik🐑🤦♂️🙃
13/24 A kérdező kommentje:
Működik az biztos...
2021. szept. 30. 08:17
15/24 anonim válasza:
Itt valami bibi van. Ha az oltatlanok terhelnék éppen perpillanat az egészségügyet és ők halnának nagyobb arányban akkor azt a Fidesz közpénzen hirdetné 0-24-ben minden létező platformon!
16/24 A kérdező kommentje:
#15: Az biztos. Nekem is ez a gyanus.
De most már azt mondták, az oltatlanokat a maszk sem fogja megvédeni a vírustól.
2021. szept. 30. 10:10
17/24 anonim válasza:
Jójó!Mese habbal
Menjenek a gyászba
18/24 anonim válasza:
Mitől?Az allergiától?Jaaa XD
Allergiás vagyok úgyhogy nekem 8 😁
Nattyon félek hűűűűhaaaaa mi lesz most
19/24 anonim válasza:
15. a baloldal meg kiabálná a szokásosat, hogy a Fidesz hazudik.
20/24 Salx Narval válasza:
Én úgy gondolom akárhogy is van jogunk lenne tudni a valós adatokat akkor is ha történetesen a vártnál rosszabbak. Nemhogy nem bírálnám de egyenesen felnéznék a kormányra ha egyenes kiállna és közölné a tényeket. Az ellenzéktől sem azt várom, hogy ellenezzen mindent amit a kormány tesz a járvány megszüntetése érdekében. Joggal mondhatjátok, hogy álmodozzak csak de szerintem ez lenne a normális hozzáállás mindkét részről. Unom már, hogy óvodásként kezelik a népet pedig pontosan ők civakodnak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!