Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev Klára LMBTQ egyén?

Dobrev Klára LMBTQ egyén?

Figyelt kérdés

Most hogy a csapból is az folyik, hogy ő nyeri meg az előválasztást és már az első forduló után 50% feletti többséget szerezve ő lesz a közös ellenzék min.elnök jelőltje, így jobban megnéztem magamnak az asszonyt.

Jól megnézve, ha nem a nevéből vonnám le a nemére vonatkozó következtetést, akkor nem is tudnám ő micsoda. A konzervatívok szoktak név alapján nemekbe skatulyázni embereket, holott ezt már régen meghaladtuk. Ha így nem tudnám, hogy ő most nőként azonosítja magát (az akar lenni) akkor a külseje, nemi jellegei szerint, külső alakja más jegyei alapján azt mondanám, hogy ő férfi. A liberális oldalon szokott ilyen lenni, hogy ha nem muszáj közőlni a születési biológiai nemet, akkor már a felvett nemet mondják

Pl Terry Blackről sosem tudtam, hogy ő féri és nő akar lenni vagy fordítva, mert egy kevert nem tűnt elő nekem, mint Klára asszonynál. Mivel ő nem volt régen ismert, mint pl Terry Black. Nem láttuk az átváltozását. Lehetséges, hogy ő férfinak született? Nagyon szép dolog, igazi siker lenne a baloldalnak, ha két férfi Gyurcsányt is képesek lennének Miniszterelnöknek befuttatni.

Lehet erről tudni valamit?

2021. szept. 29. 16:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%
Igen az, de látszik is rajta, viszont hangszál műtétje volt. Pöcse viszont megvan.
2021. okt. 31. 22:23
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
* viszont kicsit túl szaladt a viszont
2021. okt. 31. 22:24
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet, biztos.
2021. nov. 3. 08:44
 14/28 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem, de lényegtelen is: Ő nem hazudja azt, hogy az LMBTQ-sok milyen gázok, nem nyújt be LMBTQ-ellenes törvényt a család védelmére hivatkozva, aztán nem megy el egy leszbikus orgiára kijárási tilalomban droggal a hátizsákjában, és nem menekül ereszcsatornán a zsaruk elől, és nem villog a diplomáciai mentességi jogával, amikor mégis elkapják... Az valaki más volt. :D
2021. nov. 3. 12:13
 15/28 anonim ***** válasza:
12%
Egyesek túl sok Echo TV-s pökhendi, arrogáns érdekjobbert néznek/hallgatnak.
2021. nov. 3. 14:42
 16/28 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem a Pegazussal már kiderült volna, ha az lenne. Biztos lehallgatták őt is a fideszes ügynökök.
2021. nov. 3. 15:06
 17/28 anonim ***** válasza:
20%

Ha kéne mutatnom a világból egy képet, milyenek a magyarok, ezeket a hsz-eket mutatnám. Büszkék lehettek magatokra. Gratulálok.

Egy nem büszke magyar.

2022. jan. 16. 15:57
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem, csak úgy néz ki.
2022. jan. 16. 16:29
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
Gyűlölöm az egész klánját, de nem. Nem az. Családanya. Ezt az egyet el kell ismerni.
2022. jan. 16. 17:46
 20/28 anonim ***** válasza:
65%
Ő nem, de miniszterelnökünk egy korai szeretője az. Ő viszont eme langyosnak bizonyuló szerelmi kapcsolat után váltott át nagyobb örömet biztosító leszbikus kapcsolatra.
2022. jan. 16. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!