Emelik akkor a minimálbért?
Mennyi lesz a szakmunkás minimálbér és a sima minimálbér?
Mondjuk 200-230 ezer Ft bruttó jövedelem nèl mennyi emelés várható?
Vagy hogy van ez?
Megelőzöm az olyan válaszolókat akik csak kötekedni járnak ide és nagyon okosnak hiszik magukat!
Szóval igen hülye vagyok nem értek hozzá ezért tettem fel a kérdést és ezért van ez az oldal akinek, és akinek nehezére esik segíteni a másiknak az inkább ne is írjon semmit...
A többi válaszolónak köszönöm!
Szerintem ez még nem tisztázott. 200 ezer bruttó a sima, szamunkasrol nem volt még szó.
A többi bér is gondolom minimálisan emelkedik. Az infláció az egészet elviszi, igazából kisemberként lényegtelen.
Fu te nagyon buta vagy. Nincs olyan hogy szakmunkás meg sima minimálbér.
Bár már értem miért vagy szakmunkás.
Akkor te ne várj semmit.
Orbán azoknak ígért, akiknek 200 alatt van a bruttója. Nekik is csak azt, hogy 200-ra felemelhetik.
Az már a munkáltatódon múlik, hogy a frissen felvett slapajnak odaadja 200-at, akkor emel-e többieknek, vagy bevállalja bérfeszültséget.
Én nem pontoztalak, de szerintem azért, mert úgy degradáltad a kérdezőt, hogy ő nem bántott téged és a kérdése sem provokáció.
#8-as/#6-os!
Azért lettél lepontozva, mert egy alpári f@sz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!