Mihez képest? Nyugati országok hasonló elővalasztasaihoz lakosság arányosan ez magasnak számít.
2021. szept. 29. 12:50
2/19 anonim válasza:
Nem, én is kb. ennyire számítottam 7-8%.
2021. szept. 29. 12:50
3/19 anonim válasza:
Mondjuk én 15-20%-ot vártam.
2021. szept. 29. 12:52
4/19 anonim válasza:
Nem.
Ez az összes szavazásra jogosult 7-8% -a.
Ha a fidesz szavazókat leszámítjuk, akkor kb 12%.
2021. szept. 29. 12:58
5/19 anonim válasza:
"Ez az összes szavazásra jogosult 7-8% -a."
És sajnos igen aktív benne a "mindhalálig DK-fanatikus" öt százalék. Gyerekek, amíg Gyurcsányék nem húznak el a magyar politikából, soha nem lesz kormányváltás.
2021. szept. 29. 13:00
6/19 anonim válasza:
#4. "Ha a fidesz szavazókat leszámítjuk"
Miért számítanánk le?
2021. szept. 29. 13:00
7/19 anonim válasza:
Mert ők kívülállók egy ellenzéki előválasztásnál.
Persze nyilván van néhány aki kiokoskodta a fékezhetetlen agyával, hogy ha ő erre vagy arra szavaz "kamuból" azzal hogyan segíti az Ő Viktorát, de nem ez az általános.
2021. szept. 29. 13:04
8/19 anonim válasza:
#7. Nade nem csak ilyenek lehetnek. Honnan tudod, hogy mennyi olyan lehet, aki elment a szerinte valóban legalkalmasabb ellenzéki jelöltre szavazni, de áprilisban alapvetően a Fideszt kívánja támogatni? A szavazás mindenkinek szólt, semmi nem szabta meg, hogy csak ellenzékiek vehetnek részt rajta, mivelhogy ilyen jogi kategória nem is létezik. Az megy el előválasztani, aki csak akar. Felesleges bármit is leszámítani.
2021. szept. 29. 13:09
9/19 anonim válasza:
A legtöbb ellenzéki úgy van vele, hogy bárki csak ne Orbán.
Én mondjuk szavaztam, de ezt a hozzáállást is meg tudom érteni.
Nekem is csak két jelölt van, akit semmiképp sem szeretnék, a többiek közül teljesen mindegy, ki lesz az.
2021. szept. 29. 13:10
10/19 anonim válasza:
9 Az a baj, hogy a kormányváltás nem azokon fog múlni, akik ellenzékinek tartják magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!