Ez igaz lehet, hogy vannak fideszes trollok akik akaratuk ellenére coming outoltatnak melegeket?
Figyelt kérdés
Hogy belépnek LMBT csoportokba és az oda írogató társkereső vagy történetüket megosztó személyeknek ráírnak a családtagjaira, hogy meleg?
Egy balos portálon láttam ezt de lehet hogy hoax, valaki hallott már ilyet?
2021. szept. 29. 03:20
2/10 anonim válasza:
Aha csináljuk, szerintem tök vicces
3/10 anonim válasza:
@2 Gondolom az is hasonlóan vicces lesz, amikor a lányodnak küldöznek 50es gyökerek dickpiceket.
4/10 anonim válasza:
Jaja, szoktunk ilyet csinálni, ez a hobbink.
5/10 anonim válasza:
Aha, csináljuk. Jó buli :D
Van egy privát cspoprtunk ahova kirakjuk ezekről a beszélgetésekről a screen shotokat is xd
6/10 anonim válasza:
Engem a központból utasítottak, hogy csináljam.
7/10 anonim válasza:
Itt is vannak ilyenek, ez az egyik ok, ami miatt nem merek ismerkedni párkeresőkön. Kettőt is ismerek személyesen, akik csak azért vannak fenn, hogy megnézzék, hogy ki meleg.
8/10 anonim válasza:
Én kamu férfi fiókokkal regisztrálok fel badoora, munkatársak után kutatva. Találtam már 3 meleget, coming outoltatva is lettek a melóhelyen xddd
9/10 anonim válasza:
@8 Ezt nyugodtan írd bele a végrendeletedbe, legalább nyilvánvaló lesz, hogy nem hamvasztásos, hanem árokbarúgásos temetést kérsz :)
10/10 anonim válasza:
#9 árokba rúgásos és összesöpört kutyaszarral betakarósat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!