Donáth Annát azért engedték hazánk elleni vizsgálóbizottságba, mert tudják hogy semmi jóra nem számíthat hazánk tőle?
Egy lengyel képviselőt is delegáltak a Lengyelország felé visszatartott pénzek jogosságát kivizsgáló csoportba. Ennek ellenére Brüsszel kifogást emelt a lengyel képviselő ellen, mert elfogult lenne hazája ellen, még ha ellenzéki is. Donáth Annát pedig hagyták hazája ellen ténykedni, mert tudják hogy...
A lengyel képviselő még ha ellenzéki is van benne haza szeretet, nemzeti identitás, nem tenne hazája ellen, mert lengyelnek érzi magát. Donát Annáról pedig semmi ilyen kifogás meg sem fordult senki fejében, mert tudják, hogy nem lenne könyörületes hazájával szemben, sőt...?
12: mert a Fidesz kiírta magát az európai normákból, a Néppártból is kilépett, így nulla az érdekérvényesítő képessége!
Orbán egyedül maradt a hülye ideológiájával!!!
Szerencsére.
7: "Ellenzékinek vizsgálnia a kormányt elég abszurd"
Ezt hívják - jobb helyen - kontrollnak!!!
Igazi kontroll nélkül a világon semmi sem működik normálisan és átláthatóan!
Lásd: pl.: Magyarország!
A KDNP és az RMDSZ is tagja a Néppártnak (A Fidesz kivált/kitették de a KDNP maradt), szóval ha nagyon akartak volna küldeni magyar küldöttet akkor nem csak a Momentumos jelölt lehetett volna az egyetlen választásuk.
Illetve mint írtam érdekes, hogy amikor Lengyelországban kellett vizsgálódni akkor a lengyel küldöttet elkaszálták, mert történetesen a kormánypártból jött volna.
"amikor Lengyelországban kellett vizsgálódni akkor a lengyel küldöttet elkaszálták, mert történetesen a kormánypártból jött volna."
Még így sem világos?????
Hát leírtad, csal a lengyelt kell magyarra cserélni, nem nagy varázslat - még neked sem!
ma 12:28
De Annácska nem lett elkaszálva, ami szerintem jól mutatja, hogy csak akkor "független, objektív" egy ilyem meghallgatás ha épp az az eredmény jön ki amit már jó előre elterveztek, ami az EP elképzelését alátámasztja.
Ez nekem meg szimpla boszorkányüldözés.
Miért: Annácska a kormány tagja???
Te érted amit írsz, vagy csak szó szerint bemásolod az instrukciókat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!