Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol írtad alá a Stop Gyurcsány...

Hol írtad alá a Stop Gyurcsány, stop Karácsony szavazást?

Figyelt kérdés

2021. szept. 27. 12:51
A kérdező szavazást indított:
Aláírtam, de csak azért, mert házhoz jöttek fidesz aktivisták.
Alírtam standnál, de aláírtam volna akkor is, ha házhoz jönnek fidesz aktivisták.
Nem írtam alá, de aláírom, ha házhoz jönnek fidesz aktivisták.
Nem írtam alá, de tervezem aláírni kitelepült fidesz standon utcán.
Nem írtam alá, és nem is tervezem aláírni.
68 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Túl rövid az élet az efféle hülyeségekre.
2021. szept. 27. 13:01
 2/17 qkker1 ***** válasza:
93%

Sehol, mivel semmi értelme!

Kinek akarják átadni a petíciót egyáltalán? /jó, tudjuk, hogy csak felmérés, hogy mennyi fix fideszbirka van, de lehetne értelmesebben is, és nem a mi pénzünkből csinálni!/

2021. szept. 27. 13:02
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
No writing peticion
2021. szept. 27. 13:07
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

1) semmilyen politikai jellegű témához nem adom az aláírásomat. Egyszer megtettem, utána évekig kaptam állandóan a zaklatást. Telefonhívások, SMS-ek, e-mailek és személyes megkeresések.

NE. Nem tartok rá igényt.

2) 11 éve Fidesz van. Mégis mi a bánatos lónak a kurta f*szát csináltak eddig?! Miért nem számoltatták el? Minden lehetőségük meglett volna!

Ha nem akarták, akkor ők is ugyanolyan mocskosak; ha nem tudták, akkor meg tehetetlen töketlen banda - szóval így vagy úgy, de nem érdemli meg a támogatást az ilyen!

2021. szept. 27. 13:13
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Miért fontos ez Neked?
2021. szept. 27. 13:14
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Sehol.

Nem vagyok Fidesztálib.

2021. szept. 27. 13:14
 7/17 anonim ***** válasza:
44%

4/

Ma más időket élünk itt Európában. Akarták elszámoltatni, az ügyészség meg is kezdte a kihallgatását, de a gyanú oka nem volt mégsem megalapozott.

Ugyanez lesz, ha nyerne ez a hatpárti összefogás. Megalapozott okot nem fognak találni, a Fidesz jelenlegi vezető politikusai ellen, és az államigazgatás vezető pozícióiban ülőkkel szemben sem.

2021. szept. 27. 13:20
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Álmodban! a valóságban nem írtam.
2021. szept. 27. 13:32
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjuk már ezeket a bullshiteket 7-es! Akkor meg mi szükség van az aláírásokra? Majd pont azzal lesz megállítva? Annyira kitekert lehetetlen logika ez, hogy az nevetséges!

Nem lehet elszámoltatni... Kifogás az mindig van. Mert ügyészség, meg bíróság meg zsidóság meg háttérhatalom.

Hányok már ezektől a dumáktól!

Amúgy meg ha ennyire nincs a Fidesznek hatalma, akkor meg minek akar nyerni? Akkor adjuk át a kulcsot a világot irányító hatalmaknak, mert úgyis az van, amit ők akarnak, nemigaz?!

2021. szept. 27. 13:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A lap alján. (Egyébként sehol, nem látom értelmét.)
2021. szept. 27. 13:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!