Ha a fidesz valóban nem enged be bevándorlókat akkor miért van tele az ország kínaiakkal, vietnámiakkal meg ukránokkal?
#20 mi benne a gyűlölet?
Kérdező: nem csak ilyen bevándorlókkal hanem szovjetekkel is tele van, ezek is vásárolják fel a magyar ingatlanokat, aztán kiadják albérletben, főleg magyaroknak.
1: Mert legális migráció mindig is volt és mindig is lesz.
2. Mert azok többsége vélhetően még a 2010 előtt ide jött, legalábbis akiket én ismerek.
Na igen. Épp csak a hivatalos propaganda nem erről szólt. Ezt már csak most magyarázzák bele.
Szóval hazudtak akkor is és most is.
Hát pont nem. Az első plakátkampányban szó nem esett az illegális migrációról, csak arról, hogy ha külföldi vagy nem veheted el a magyarok munkáját.
"Hát pont nem. Az első plakátkampányban szó nem esett az illegális migrációról, csak arról, hogy ha külföldi vagy nem veheted el a magyarok munkáját."
Mert akkor még azt hittük hogy nem csak a kulimunkát akarják elvenni hanem hogy az orvosainkat akarják leváltani és kitessékelni a kórházakból hogy helyettük a migránsok lássák el a betegeket. Aztán hogy hogyisnem ebből nem lett semmi. Lehet hogy annyira rendesek voltak. A kormány beismerve a tévedését utána már csak az illegális gazdasági bevándorlókat hangsúlyozta inkább. És nagyon helyesen.
Hát nem tudom. Nekem van szakmám és egy csomó helyre telefontáltam és egy csomó munkahelyet kerestem fel. De a legtöbben vissza sem hívtak.
Ami akadt azok is kb minimálbérszintű fizetést akartak adni napi 10 óra munkára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!