Komolyan vannak olyan fideszesek, akik egy kis adócsökkentésért meg egy kis segélyért cserébe képesek beúzni az X-et Orbánra?
Szerintem többynire csak "olyan" Fidesz szavazók lesznek.
Na meg a korrupt vállalkozók, akik tisztában vannak a Fidesz korrupt politikájával, de nekik ez jó.
Plusz az a néhány agyhalott Fideszes seggnyaló, akinek semmi érdeke nem lenne a Fideszt támogatni, de annál több ellenezni.
19
"Na meg attól szerinted, ha megismerik a gyerekek milyen más szexuális orientációk léteznek, rögtön meleggé válnak. "
Most hazudtál egy nagyot, mert ilyet sehol nem állítottam. Mire jó gátlástalanul hazudni? Engem napi szinten meglep, hogy az LMBTQ támogatói olyan dolgokat hazudnak bele a válaszaimba amiket le sem írtam. Ez minősít benneteket.
A másság pedig nem betegség, mert felelős gén nincs. De erről se cikkeztek az aktuális szakemberek vagy százszor. A legtöbbjük kiegyezett azzal, hogy ez a környezet, és egyéb mentálisan ható problémák eredménye. Ha már olyan hihetetlenül haladók és hazudozók vagytok, ne jelentsen már nektek problémát a google 2021-ben.
23
Ha nem érdekelnek a parlamenti pártok, akkor miért olvasgatsz magyar politikát?
Én pl magasról tojok a sok iPhone mániákus évenkénti recskázására, mert nem érdekelnek a telefonok. De nem is olvasgatok mobilos témaköröket, mert veszettül unalmasnak és értelmetlennek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!