Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted milyen lenne egy...

Szerinted milyen lenne egy tökéletes miniszterelnök és párt?

Figyelt kérdés
Vonatkoztassunk el attól, hogy kik vannak. Nem egy személyre vagyok kíváncsi, hanem tulajdonságokra

#politika #miniszterelnök #Tökéletes miniszterelnök
2021. szept. 26. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%

Gyermekvédelem, és nem egy melegeket démonizáló "pedofiltörvény".

Tehát ha egy "ember" kutyajelmezben simogattatja a faxát 4 éves kislányokkal,az okés?

Beteg állat...

4 éveseket akarsz megtaníttatni recsizni?

4 éveseknek akarsz OKTATÁST tartani?

Ugye vágod,hogy egy gyereknek először az ABC-t,és szorzótáblát kell megtanulnia és még nem kötelező érthető okok miatt a szexuális dolgok megismertetése?

De te már ovodákba,iskolákba akarsz "oktatni" hogy vannak akik levágatják a cuccot...

Angliában már 12 évesen eldöntheted,hogy te milyen nemű vagy...

Ez normális?Ugye tudod,hogy egy 12 éves gyerek CSELEKVŐ ÉS DÖNTÉSKÉPTELEN főleg ilyen téren?

Nem véletlen vágják le a fejét a hozzád hasonlóknak ám más normális országokban...

2021. szept. 26. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
A 11-es válaszoló most kihez beszél?
2021. szept. 26. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Egy ötösbe, hogy az NSDAP-ről szól a dolog.

2021. szept. 26. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#3 mi az hogy vértisztaság?
2021. szept. 26. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
11# Mutass már csak egyre is példát, mert hazudni már megtanultál mint a vízfolyás...
2021. szept. 26. 16:49
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Nyolcas vagyok, gondolom a tizenegyes delikvens nekem szánta a hepciáskodást, legalábbis az én válaszomból idézett és kezdett el fröcsögni a hülyéje, ráadásul olyan dolgokról, amiről egy szót sem szóltam.

A bedeg állat pedig te vagy kettőnk közül. Kihangsúlyoztam te funkcionális analfabéta, hogy a pedofília és társai, nincs rendben, most nyilván beletartozik a pedo kategóriaba az a kutyajelmezes példa, amivel te éltél.

A szexuális felvilágosítás nem az, hogy bárkit is maszturbálni tanítani akar bárki is, aki erre asszociál az egy degenerált barom. Nem erről beszéltem te nagyon idióta. Én arra céloztam, hogy, ha bemegy a védőnő, vagy bárki, az erre megfelelő korosztályba, akkor az normális felvilágosítást adjon, beszéljen az érzelmi oldalról is, és ne csak a biológiai oldalról. Meg ne mondjon olyat, hogy hmm van hüvelybe felkenhető krém, ami megöli a spermákat, de olyat ne használjatok, mert húsz perc mire hat, és NEM VÁRHATJA EL A LÁNY A FIÚTÓL, HOGY SZEX ELŐTT VÁRJON HÚSZ PERCET.(A saját fülemmel hallottam 12-13 éves kori felvilágosításon, nagyjából 5-6 éve, és azóta is hallok ilyen tapasztalatokat.)

A gyerekkori nemváltásról egy szót nem szóltam, kedves, ám felettéb primitív tizenegyes. A legtöbb helyen, ha van gyerekre ilyen jellegű beavatkozás, az vagy a mind két nem nemi jellegeivel született gyerekeken történik születés után (és előfordul, hogy a szülő se tud róla, ami nem helyes, de a gyerek se tudja, mert ugye akkor jött világra), vagy pubertás blokkolót kap(több lépéses vizsgálat után, hozzáteszem) nagykorúságáig, és csak nagyjorúan eshet át tényleges hormonterápián és műtéten, vagy leteheti a pubertás blokkolót, és végbe megy a kamaszkor a testén azután. De mint mondtam erről én nem foglaltam állást a válaszoban, amire hivatkoztál.

Amiről te beszélsz, hogy 12 éves korban nemet vált, az csak annyi, hogy eldöntheti, hogy milyen személyesnévmást használjanak rá. Tudod, he/she meg ilyenek. Ne mond már, hogy ez olyan nagy dolog lenne.

De csak hogy mondjak valami tiédhez hasonló kedvességet így lezárásként: nem véletlen dugják be a hozzád hasonlóakat elmegyógyintézetbe jobb helyeken. :)

2021. szept. 26. 16:50
 17/18 anonim ***** válasza:
A teste megmondja mindenkinek, fiú-e vagy lány. Ha meg másképp akar élni, hát tegye, mint ahogy ezt megtették az elmúlt évezredek alatt is, az az elferdült néhány százalék, de ne akarják kötelezővé tenni, hpgy az tetsszen nekem !
2021. szept. 27. 11:30
 18/18 anonim ***** válasza:

#17 Pont ez a probléma,hogy nem teheti meg aki akarja. Ha azt akarjuk, hogy magánélet legyen például egy nemváltás, akkor engedélyezni kell, hogy papíron is végbe menjen, mert így viszont aki ilyen beavatkozáson esett részt annak magyarázkodnia kell munkakeresésnél, határátkelésnél, vagy úgy bármikor, amikor hivtalos irat kerül elő.

Az meg külön komikus, hogy azt hiszed bárki is kötelezővé akarja tenni. D javíts ki ha téged már próbált rábeszélni valaki arra, hogy válts nemet.

2021. szept. 27. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!