Várható, hogy az előválasztás vesztesei csak azért is indulni fognak?
Figyelt kérdés
Fekete Győrből vagy Jakab Péterből kinézném.2021. szept. 25. 22:06
1/9 anonim válasza:
Hát már Karácsony is duzzog, mert túl kicsi az online szavazatok aránya. Szerintem lesz még itt hiszti.
2/9 anonim válasza:
Fekete Győr szerintem kulturált, ő elfogadja ha veszít.
3/9 anonim válasza:
egyikük sem orbán hogy kiverje a hisztit
orbán biztos hogy hanyatvágódva toporzékolna
4/9 anonim válasza:
Az előválasztás miniszterelnök-jelöltjei 100%, hogy befutó helyen lesznek a listás szavazáson, és vélhetően majd kapnak valami jól fizető miniszteri, kormánybiztosi pozíciót.
5/9 anonim válasza:
A közös miniszterelnöktől függetlenül hasznos a pártoknak az Összefogás.
6/9 anonim válasza:
Kérdező: szerinted az előválasztás vesztesei hol tudnak indulni? Miniszterelnök-jelöltként nem, mert itthon a választás nem miniszterelnök választásról szól, hanem pártlistáról és egyéni képviselőkről.
7/9 anonim válasza:
Fekete-Győrnek esze ágában sincs miniszterelnöknek lenni…
Ha valahogy mégis nyerne, Ő lenne a legfiatalabb miniszterelnök a magyar történelemben.
Neki az a fontos, hogy folyamatosan, választásról választásra növelni tudja a támogatottságát, százalékát, aztán majd 40 körül tényleges jelölté válhasson…
Addig is az a legjobb, ha bent tud lenni a parlamentbe és hazavisz pár milliót, lesz képviselői tapasztalata ami miatt később komolyabban veszik.
8/9 anonim válasza:
Az Öt című műsorban is feszegettek ezzel kapcsolatos témát, és szerintem is az a helyzet, hogy valójában itt egyes jelöltek nem is akarnak miniszterelnök-jelöltek elnni valójában, csak egy minél jobb pozíciót szeretnének kiharcolni maguknak. Ezt pl. el tudom képzelni Fegyőr esetében és akár Jakab esetében is. Karácsony és Dobrev biztos az akar lenni, és szerintem Márki-Zay is, de ők hárman tudomásul fogják venni bármelyikőjük győzelmét, bár egy MZP győzelmen lehet kicsit húzogatnák a szájukat, de muszáj, különben hiteltelenné válnának.
9/9 anonim válasza:
Én csak gyurcsánynéból nézem ki, hogy pl. Márki Zay győzelem esetén ráinduljon MZP-re, a többieknek egy esetleges kormányalakításkor megígért zsíros állással be lehet fogatni a pofájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!