Részt veszel az előválasztáson? Mit gondolsz a létszámról?
Figyelt kérdés
Minden baloldali média szerint nagy a szavazó létszám. Ez a 270ezer ember valóban soknak számítana?2021. szept. 25. 00:01
A kérdező szavazást indított:
Igen, részt veszek. Szerintem sokan szavaznak.
Igen részt veszek, de sajnos kicsi a létszám
Ellenzékre fogok szavazni, de nem veszek részt az élőválasztáson
Fideszre fogok szavazni
47 szavazat
1/22 anonim válasza:
Jobboldaliként részt vettem ,több más barátommal együtt s leszavaztunk Jakabra meg Klárára felváltva:-)Akarok egy jót röhögni amikor a baloldaliaknak leesik hogy a szavazók majd 1/3-a Fideszes:-))
2/22 anonim válasza:
miért lenne kicsi a részvétel? sorok állnak, inkább ez riasztja el az embereket
3/22 anonim válasza:
Szintén Jobboldali vagyok,én is leszavaztam Jakabra :-)))))))
4/22 anonim válasza:
na itt a 146 IQ-s helyesírást nem ismerő :D
5/22 A kérdező kommentje:
Nem állítom hogy kicsi a részvétel, mindösszesen csak a velemenyekre vagyok kíváncsi.
2021. szept. 25. 00:05
6/22 anonim válasza:
Kedves 4-es?Mivan??Én vagyok a hármas.Köszi ha ekkors IQ-t tippelsz nekem bár sosem mértem.
7/22 anonim válasza:
270 000 döntik el, hogy kik legyenek az O1G jelöltjei, és ezek után elvárják a teljes népességtől, hogy osszák a Dk-s Klárás nagymamák rajongását Gyurcsányné asszonyság iránt?
8/22 anonim válasza:
Héé ne szidd a nagymamákat.Én fideszesként is Klárira szavaztam!;-)
10/22 anonim válasza:
Én meg azt hittem egyedüli Fideszesként szavaztam Klárira..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!