Jövőre tüzijátékokkal, utcabálokkal, majálisokkal, koncertekkel fogja az ország megünnepelni az Orbán-kország végét?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 22:40
1/9 anonim válasza:
Igen, az 4. Orbán-korszak végét, és az 5. beköszöntét.
2/9 anonim válasza:
Azt nem tudom mások mit fognak csinálni, de én absztinens, antialkoholista létemre szerintem életemben először berúgok ha végre vége lesz ennek az orwelli sötétségnek ami 12 éve tart.
3/9 anonim válasza:
Nem csak jövőre, 12 éven át folyamatos ünneplés lesz.
4/9 anonim válasza:
Mi miatt képesek még mindig Orbánékra szavazni azok, akik ezt teszik? Ez a nemzeti csomagolás, amit a Fidesz előad, ez tényleg még mindig ilyen sok embert meg tud győzni?...
5/9 anonim válasza:
Győztünk! - ez lesz Orbán miniszterelnök úr beszédének kezdete. Már alig várom. ☺️
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem csak az ország, egész Európa ünnepelni fog, ha végre leszámoltunk ezzel a söpredék tovajbandával.
7/9 anonim válasza:
Ha az összefogás nyer, sajnos nem lesz miért ünnepelnem.
8/9 anonim válasza:
Jövőre ilyenkor az 5.Orbán-kormány fog ünnepelni..Hogy 2/3-al vagy sima többséggel az attól függ ki nyeri az előválasztást..
9/9 anonim válasza:
4 az a baj hogy nincs alternatíva ezért lett orbán megszavazva a többség által és nem is egyszer!
6-os igen europa azon képmutató bagázsa akik ellen voltak a kerítésnek rá pár hónapra ők is kezdték felépíteni!
és mit fogsz kapni ha véletlen nem orbán nyer? várj meg mondom egy ugyan olyan söpredék bandát vagyis tovajbandát akarjon ez bármit is jelenteni ":D
igen orbán is rossz de a fletó sem jobb és bizonyos dolgokban rosszabb is! azért még mindig a 2/3-ad emlékszik hogy felvettek több ezer milliót az országra majd az hoppá egyszer csak eltűnt!
az országnak vége akkor is orbán marad de akkor is orbán megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!