Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Dobrev Klára 50% feletti...

Ha Dobrev Klára 50% feletti eredményt ér el, nem lesz 2. forduló?

Figyelt kérdés

Szerintem ez egy nagyon valószínű forgatókönyv, kis részvétel, gyenge mozgósítás (kivéve DK), rengeteg idős ember az urnáknál, online szavazás döcög, kevesen szavaznak így (ergó fiatalok szavaznak kevesen).

Közben azt gondolom mindenki tudja, hogy a DK komplett adatbázissal rendelkezik a szavazóiról, reklámait ugyanazok kezelik, akiket megbíztak pl. a (keleti)oltás ellenes aláírásgyűjtéssel is, tehát email, telefon nagyon pöröghet ami a törzsbázist illeti. Közben az írj rám Feri bot is beindult (pedig HETEDJÉRE tiltottam le).

2021. szept. 24. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2021. szept. 24. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Ülsza fotelben és merengsz? Mert a valóság más. De nem kívánlak zavarni álmodozásodban.
2021. szept. 24. 18:21
 3/6 meszike91 ***** válasza:
76%
Akkor nem lesz, de minden normális ember akkor a kutyapártra szavaz majd.
2021. szept. 24. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:

"Mert a valóság más. De nem kívánlak zavarni álmodozásodban."

Én nem tudom, mi a valóság, az majd kiderül akkor, amikor lesz eredmény. Felvázoltam egy lehetőséget, írtam hozzá egy érvelést, hogy miért tartom elképzelhetőnek. De ha már ideböfögtél egyet, írd le kérlek, hogy mi a valóság, jó lenne előre tudni, hogy ki fog győzni, ha már ennyire bölcs ember kommentel ide, mint te.

2021. szept. 24. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon drukkolok a leendő miniszterelnök asszonynak!

Minden jót neki most, ebben a vitában tv előtt nézzük többen is,itt mindenki neki drukkol.

2021. szept. 24. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Rekord részvétel zajlik most az előválasztáson, szóval akárki nyer teljesen legitim lesz.
2021. szept. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!