Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bejutna Fidesz a parlamentbe,...

Bejutna Fidesz a parlamentbe, ha diplomához lenne kötve a választójog?

Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 17:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Bejutna, de valoszinuleg valtozna a partok erossegi rangsora.
2021. szept. 24. 17:08
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
a legtöbb diplomás a fideszre szavaz
2021. szept. 24. 17:08
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
Ez esetben inkább Jakab, Szabó Timike, és Gyurcsány szavazó bázisa csappanna meg
2021. szept. 24. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
11%
Még nyerne is négyötöddel. Diplomásoknak annyi eszük van, mint egy marék lepkének.
2021. szept. 24. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
Nálunk a családban mindenki diplomás és mindenki Fideszes.
2021. szept. 24. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
#2 hát én nem tudom, mert egyetemeken meg a tanáeok nagy része, főleg jogon szidja kb. minden második intézkedésüket, hogy ez meg az miért nem jó, szóval én meg pont azt látom, hogy minél magasabb végzettsége van valakinek, annál kisebb eséllyel szavaz a fideszre, de nyilván van kivétel, meg a másik oldalon is van olyan, aki alacsonyabb iskolai végzettségű, de nem véletlen van elterjedve a köztudatban az az álláspont, hogy szinte nincs jobboldali értelmiség.
2021. szept. 24. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

4 Diplomásoknak annyi eszük van, mint egy marék lepkének"

Ezt dipmolásként tapasztalom!-👍😀

2021. szept. 24. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ez a kérdés már. Hanem az, mikor menekülnek külföldre. Az előhad már elkezdte.
2021. szept. 24. 18:18
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Hát ha a tanáraimat nézem, történelem szakon bőven volt fideszes, persze ezen lehet sokan nem csodálkoznak, de azon azért meglepődtem, hogy a híresen ellenzéki ELTE politológia szakos oktatói között is jópáran kormánypártiak. A tanáraimon kívül is bőven akad olyan diplomás ismerősöm, aki a Fideszre szavaz, persze fiatalabbak közül jóval kevesebben, de még ott is vannak. Attól, hogy az értelmiségiek közül az ellenzékiek a hangosabbak, nem érdemes annyira lebecsülni a másik oldalt.
2021. szept. 24. 18:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én jobboldali értelmiségit még nem hallottam, csak olyat, aki annak nevezi magát, és a kormánypropagandát tolja egy az egyben. Olyan jobboldali értelmiségit tud valaki, aki hisz a konzervatív értékekben, de nem fideszes, és kritizálja is a Fideszt?
2021. szept. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!