Ha szavazok online az előválasztáson az kiderül? Az ottani operátorok, akik videón azonosítanak, titokban tartják?
#2 állami szférában nem néznék szerintem jó szemmel.
#3 akkor ezek az operátorok nem a lakóhelyem közeléből lesznek kapcsolva, hanem akár az ország másik végéből?
haha..!
Ha állami szféra akkor egyértelmű.Ott még azt is titkolnod kell hogy ellenzéki szavazó vagy, még a közösségi oldalakon is titkolnod kell mert azt is figyelik.ezt nagyon jól tudod te is, ezért sem értem a kérdésedet.
"akkor ezek az operátorok nem a lakóhelyem közeléből lesznek kapcsolva, hanem akár az ország másik végéből?"
Így van.
Én is dolgoztam közszférában egy full Fideszes városban, miközben ellenzéki aktivista voltam. Volt, hogy jött a Fideszes országgyűlési képviselő átadni valamit, mi pedig folyamatosan azon szervezkedtünk, hogy leváltsuk őt meg az egész Fideszes bagázst. Arra persze mindig figyeltem, hogy ha egy aktivista társammal vagy ha épp az ellenzéki országgyűlési képviselővel beszéltem telefonon, kerestem egy üres irodát és magamra csuktam az ajtót, vagy kimentem az udvarra.
Mint valami sötétben lappangó ellenforradalmárok, olyanok voltunk.
Jólteszed ha óvatosan jársz el mert az orbán bandától minden kitelik sok aljasságot követtek el már eddig is azért hogy orbán a hatalomban tudjon maradni.
A szavazás az titkos ahoz nemtudnak hozzáférni a fideszesek, nyugodtan menj és szavazz az ellenzéki összefogás jelöltjeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!