Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki szavazóként vokoslsz...

Ellenzéki szavazóként vokoslsz majd egy olyan jelöltre akit személy szerint utálsz, de őt indította az összefogás a körzetedben ?

Figyelt kérdés

A dilemma : Kormányváltást akarok ezért egy olyan politikust kell a parlamentbe segítenem akit egyébként agyonvernék egy bottal. Lesz-e kutyából szalonna ?

Vagy inkább maradjon orbán mert ilyeneket nincs értelme támogatni.

2021. szept. 24. 14:58
A kérdező szavazást indított:
Rá fogok szavazni
Másra fogok szavazni
Inkább el sem megyek szavazni
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan lesz, akit nem bírok, akkor inkább rászavazok az ISZOMM-ra
2021. szept. 24. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha Márki-Zay nyer, akkor ellenzékre szavazok. Egyébként a Fideszre fogok.
2021. szept. 24. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerencsére nincs olyan személy akit "utálok". Olyan van, akire nem szívesen szavazok, vagy ha van más jelölt, akkor meggondolom hogy kire adjam a voksom. De ha olyan jelölt nyer akár egyéniben, akár a miniszterelnök-jelölti szavazáson akit nem szívesen támogatok, akkor ennek ellenére is rá szavazok, mert Orbán az, akit a legkevésbé sem szeretnék hatalmon tartani.
2021. szept. 24. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Rá kell szavazni, a kisebbik rosszra, akár "befogott orral"
2021. szept. 24. 15:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem elég finom orrom van és nálam ennek olyan zsarolás szaga van. Szavazzak egy olyan őskövületre aki jól felkszik a pártnál és nyugodtan ülhetne orbán mellett az elszámoltatásnál, csak azért mert gyurcsány ragaszkodik hozzá. Bocs de nekem ezt nem veszi be a gyomrom. Ha változást akarunk akkor a pártok mutassanak példát.
2021. szept. 24. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor a Fideszes nyer, aki minden kérdésben majd mellettük szavaz, és akkor még semmi rosszat nem feltételezek róla.
2021. szept. 24. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha Márki-Zay győzne, akkor sem lesz változás. Jobboldali kormányt nem lehet jobboldalról leváltani
2021. szept. 24. 16:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Orbán kormányzását és nem tudom se jobb se baloldalra sorolni, mivel a politikájának a lényege az ország kifosztása és a saját megkérdőjelezhetetlen hatalmának a bebetonozása.
2021. szept. 24. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Orbán ellen, ha a pokolból az ördög mászik fel a pokolból, még azt is megszavazom :D Ezért se vettem részt az előválasztáson, mert nekem mindegy. Persze nekem is van preferenciám, de most én inkább az ingadozók kedvére akarnék tenni, hogy ne a fideszre szavazzanak. Bízok benne, hogy bárki is lesz megszavazva, nem fog ilyen uralmat kiépíteni, ahol egy ember akarata számít, hanem a sok párt együtt fog dolgozni.
2021. okt. 6. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Én sem mentem szavazni ugyanezért 👍
2021. okt. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!