Racionálisan ki most a legesélyesebb ellenzéki jelölt az előválasztáson?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ha politikáról van szó, akkor az emberek nagy többsége totál levetkőzik mindenféle racionalitást, de objektíven melyik párt jelöltjének vagy a legnagyobb támogató tábora?
Én most Karácsony Gergely és Dobrev Klára között vacillálok, de ha más másképp látja kérem érveljen mellette.
2021. szept. 24. 10:36
1/12 anonim válasza:
Miért kel napont 10x "ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt az előválasztáson?" kérdést kiírni? Olvasd vissza a válaszokat, a korábbi kérdések alatt.
2/12 A kérdező kommentje:
Végig néztem az utolsó három oldalnyi Magyar politika kérdést, és nem láttam másik kérdést ami ugyan ezt a témát taglalná.
2021. szept. 24. 10:54
5/12 A kérdező kommentje:
Ha Karácsony-Dobrev-Márki-Zay-t vélelmezzük a legesélyesebb jelölteknek, hármuk közül szerintem M-Z kullog leghátul. Tényleg karizmatikus politikus, előremutató gondolatai vannak, de nincs akkora hátországa mint a másik kettőnek.
2021. szept. 24. 11:02
7/12 A kérdező kommentje:
Mondom, maradjunk racionalitásoknál, a Jobbik Vona Gábor távozása óta csak lefelé gurul a lejtőn, mondom ezt úgy hogy 2014-ben még ráju kszavaztam.
2021. szept. 24. 11:20
8/12 anonim válasza:
Racionálisan senki sem esélyes.
9/12 anonim válasza:
Racionálisan egyedül Jakab Péter. De látom téged csak légvárak érdekelnek.
10/12 A kérdező kommentje:
"Racionálisan egyedül Jakab Péter. De látom téged csak légvárak érdekelnek."
Kb annyira racionálisan, mint ahogy a Jobbik várta 18-ban hogy kormányra kerülhet...
2021. szept. 24. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!