Elhiszitek, hogy 500.000 ember támogatta a Stop Gyurcsány/Karácsony petíciót ezidáig?
A median netto magyar ber 220 netto, es szerinted a romanoknal nem feketeznek, vagy mindenki minalberert dolgozik.
10eves gazdasagi konjukturabol a fidesz nem tudott magasabb eletminoseget hozni a magyaroknak.
Pontosabban egy szuk retegnek igen de nekik olyat h a dedunokaik se kell mar dolgozzanak soha.
#8:
És mik ezek a kedvezmények, amelyek miatt nálunk egy alacsonyabb bruttó fizetés is többet hagyhat az ember zsebében?
7es. Kinel hagy a kormany brutto fizetesnel penzt?
Minel tobb a fizezesed annal tobbet hagy ott mivel erre epul a csaladtamogatas es az egykukcs.
Mashol azt segitik elsosorban akit kell ea nem azt aki anugyis jol el.
Ti azt nem fogjatok fel hogy aki gazdag azt segiti legjobban a fidesz de mivel kaptok valamennyit orultok de bele sem gondoltok hogy ok 100szor tobbet kapnak a fidesztol.
Hihetetlen. Xd
Egykulcsos adot mondod ami a legjobban a jomodunak segitett es a szegenyt megadoztattak? Lol.
A Fidesz az atlag felett keresoknel valoban durvan csokkentett de a minimalbert megadoztatta sok kisember meg rosszul is jart.
Persze nagy a propaganda ki enlekezne erre
Kérdésre válaszolva én nem hiszem el, hogy ennyien támogatták ezt a petíciót, de aztán ki tudja. Az ember már tenyleg nem tudhatja mi igaz meg mi nem.
A másik meg...én nem tudom ki hagy le minket meg mi kiket milyen mutatókban..csak azt tudom, hogy a 3 műszakos gyári melómért, egyszerű élni akaró vidéki emberként, aki nem vágyik nagy dolgokra ..195ezer havi fizu az **szott kevés akárhonnan is nézzük..
Köszöntem.
#14. "Minel tobb a fizezesed annal tobbet hagy ott mivel erre epul a csaladtamogatas es az egykukcs."
Szemét Fidesz, támogatja a középosztályt, skandalum.
"Mashol azt segitik elsosorban akit kell ea nem azt aki anugyis jol el."
Kipróbáltuk mi is, nálunk ebből cigánytenyésztés lett, gyerekek tömegeit szülték bele a nyomorba. Nem hiányzik, köszi!
19es
A fidesz jobban kormanyoz sok tekintetben ezert lett jobb nem az egykulcs miatt ha igy lenne az osszes nyugati orszagban nem lenne jolet nem gondolod??? Xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!