Összefogás vagy Fidesz, és mennyi idős vagy?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 15:52
11/21 anonim válasza:
#7 Úgy érted, hogy amíg hazaérnek a munkából a dolgozó ellenzékiek, addig kiélheti magát a fideszes nyugger far-hát kommandó?
12/21 anonim válasza:
:) A DK🐍 tele van nyugdíjassal, a Fidesz meg pont munkaalapú államot akar, nem alapjövedelmeset.
13/21 anonim válasza:
Hát, legtöbb nyugger templomba is jár, ott meg a pap bácsi megmondja, hogy kire szavazzanak.
14/21 anonim válasza:
Hhahaha, nocsak, a Fidesz már 1 online szavazáson se képes nyerni ? :D:D:DDD
15/21 A kérdező kommentje:
#13 tényleg van ilyenre precedens?
2021. szept. 23. 16:33
16/21 anonim válasza:
#15: Ez alatt mit értesz?
Volt olyan öregasszony... ismerősöm, aki csak azért szavazott a Fideszre, mert a pap azt mondta.
17/21 A kérdező kommentje:
#16 elképzelhető amit mondasz. Csak azért kérdeztem, mert rendszeresen járok misére és istentiszteletre is, nem egy helyre, még sosem hallottam se papot, se lelkészt pártpolitikáról beszélni (persze gonosz liberális világrendről már hallottam lelkészt nyilatkozni).
2021. szept. 23. 16:49
18/21 anonim válasza:
Hú, mik ezek a lepontozások. Nyomjon egy nem hasznost, aki kamu fiókkal jött lepontozni.
19/21 anonim válasza:
A Fidesz a valaha volt legkorruptabb és legmocskosabb magyar párt. Korrupcióban elsők vagyunk az EU ban (tripla holtversenyben), szegénységben másodikak. Ez a magyar valóság. A Fidesz kommunikációja kimerül a gyűlölködésben. Egy 15 éves eseményt és egy több mint 10 éve hatalmon nem lévő embert szapul, mert bűnös párt. 24F
20/21 anonim válasza:
19es, ezt minden kérdés alá bepötyögöd? Legalább a fogalmazáson változtass, te tesco troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!