Szerinted ki fog nyerni az ellenzéki előválasztáson?
Én Márki-Zay Pétert akarom látni 2022-től Magyarország miniszterelnökének.
Sajnos szerintem ez nem fog bekövetkezni, ezt szerintem nem kell magyarázni miért :(
Szerintem Dobrev fogja nyerni. ( :( )
1 hónapja a balliberális oldalon Jakab faparaszt Péter volt a favorit, kezdik megismerni már, így mostanra Karácsony ki meri jelenteni, hogy ő bizony nyerni fog, de ő is fél Dobrevtől, és Márki Zay tól. A szavazók egyre inkább Márki Zay felé fordulnak, mert ők maguk is ott érzik legkevésbé a Gyurcsány szagot. Ez felér egy beismerő vallomással. Bár ez is csapda, mert Márki Zay ugyanúgy a összefogás része, képzeljük el, ha nyerne, amúgy mennyi MMM képviselő ülne a parlamentben, ergo más programját kell végrehajtani, tamogatottság híján, gondolom tudjátok kiét...
És akkor jön a képbe Dobrev Klára, aki a megosztott ellenzék miatt, hiába összefogás, megnyeri az egész műbalhét.
Dk-kikotyogás.
Menjetek inkább sokan szavazni, hogy ne nyerjen Dobrev! Van még 4 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!