Részt veszel a "Küldj fotót a lepusztuló Budapestről!" Fideszes programban?
Fideszesek! Fogjátok járni Budapest mocskos, koszos, dzsuvás, undorító utcáit és lefényképezitek majd a gusztustalan képeket és bekülditek, ahogy a feletteseitek utasítottak?
Megy a túllihegés ezerrel. Az elmúlt 10 év alatt sokat fejlődött a főváros, modern és szemre tetszetős lakóházak épültek Angyalföldön, Kőbányán. Hosszú évek után épp tegnap jártam a Hungária krt-Pongrácz út közti Hős utcán, az épületek többségét felújították.
Sajnos, mielőtt észbe kaptam volna, a gps-em bevitt a Soroksári útról a Nagykörútra, és volt időm a dugóban nézegetni a külső gépjárműforgalomra alkalmas üres széles sávot nézegetni, ami a kerékpárosoknak lett kijelölve. Az Üllői útról és a Baross utcáról fordult rá egy-egy kerékpárost, a Rákóczi útig nem is láttam többet belőlük.
"Emlekszem meg tarlos idejen a szentlelek ternel a hev melett rohangaltak a patkanyok…de jo is volt meg az az ido, most meg mar dugok keseritik meg az eletet a patkanyok helyett!!!!!"
Ne aggódj, a kukákon való spórolás miatt hamarosan jönnek vissza a patkányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!