Orbán Viktor fele´sege miért nem muatkozika férje´vel, mint más országok vezetöinek a feleségei? Talán megromlott a házasságuk?
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 23:15
1/8 anonim válasza:
Nagyon helyesen teszi. Bárcsak a Gyurcsány feleségét se láttam volna soha...
2/8 anonim válasza:
Orban csak miniszterelnok ... az allamfo Ader Janos - tehat a first lady az Ader felesege!!!
3/8 anonim válasza:
Columbo hadnagy feleseget is azert nem lattuk, mert rossz volt a kapcsolatuk? :))) Szerintem csak nem akartak meg egy gazsit kifizetni a sorozat keszitoi.
4/8 anonim válasza:
Most jár állkapocs csont erősítésre, hogy ne forduljon elő az, ami egyszer már 2002-ben megtörtént.
5/8 anonim válasza:
Lévai Anikó korábban nagyon sokat szerepelt a férje oldalán és most is ott van amikor olyan eseményről van szó, ahol a házastársnak is illik megjelenni. De Lévai Anikó nem politikus, így neki nem dolga hogy többet szerepeljen.
A többi miniszterelnöknek sem láttad gyakran a feleségét amikor miniszterelnök volt, mert kevés olyan esemény van ahol szükséges a részvételük. Ilyen egy-egy vendég fogadása vagy egy alapítványi szereplés, egy civil esemény, vagy amikor a családdal együtt mentek szavazni.
de zessék, itt egy kép róluk egy héttel ezelőttről:
[link] .
6/8 anonim válasza:
Én egy 2015-ös képen láttam őket együtt, Göncz Árpád temetésén.
7/8 anonim válasza:
Gregor József mondta egy alkalommal, hogy nem szereti a 6 főnél nagyobb társaságot. Pedig Gregor tényleg világszínvonalú énekes volt, sokszor volt nagy társaságban. Nem mindenki szereti a nyilvánosságot, a nagy felhajtást.
8/8 anonim válasza:
Nem szereti a felhajtást.... ennyi.
Gyurcsány felesége is követhetné ezt a módszert 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!