Ha egy házzaságnak nem kritériuma az abban résztvevők neme, akkor mi a kritériuma?
Nem kell hülyének nézni senkit.
A véleményeded megfogalmazásmódja aggályos. Virág nyelven elmondtad, hogy az azonos neműek házassága kiüresíti a házzaság intézmenyét. Sőt, megint előjöttek az állatok. Nem írok semmit egy olyan embernek aki megjátsza az értetlenkedőt.
A probléma az kedves kérdező, hogy ugyan azt a szándékos csúsztatást csinálod, mint amit a kormány is. Próbálod a melegházasságot mindenféle egyébbel összemosni. Pedofilokkal, vérfertőzőkkel, állatokra gerjedőkkel, tárgyakra gerjedőkkel stb.
Arról lehet vitatkozni, hogy azonos neműek házasodhassanak-e, még arról is, hogy lehessen-e több férje, felesége valakinek, talán még arról is, hogy 15 vagy 17 éves kor jobb lenne-e külön engedélyes minimum korhatárnak. De sehol nincs olyan mozgalom, ami a kutyákkal, közeli rokonnal vagy tárgyakkal való házasság engedélyezése mellett kampányolna, te mégis próbálod úgy beállítani a melegházasságot, mintha az ezt is magával hozná vagy ne lenne különbség a kettő közt.
A jelenlegi homokosokat nem akarom összemosni pedofilokkal, állatszexelőkkel stb. A kérdésben azért szerepeltek ezek, mert a lehető legextrémebb példákat akartam felhozni, szemléltetve, hogy mennyire abszurd a melegházasság gondolata.
Az viszont jogos és ijesztő kérdés, hogy a végpontja hol is van ennek az egész melegideológiának, hiszen már jelenlegi formájában sem áll meg a puszta elfogadásnál, ezt csak az egészen egyszerű emebrek hiszik. Meg kell nézni a gendert stb., hogy miről is szól pontosan.
Meleg vagyok, a kérdésed személyesen érint. Úgyhogy ne sírj amiatt mert szemelyesebbre vettem a hangnemet.
Az meg, hogy kiírsz egy kérdést és ezzel Te letuttad az "érvelésed", már nem egy troll kérdésnél találkoztam ezzel a hozzáállásal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!