Magyarországon tényleg elfogadott/abb a rasszizmus?
Én már ott tartok lassan, hogy egyre inkább büszkeséggel tölt el, ha lerasszistáznak, homofóboznak (neten elsősorban, mert ezek élőben nem olyan kemények). Ez azt jelenti számomra, hogy még észnél vagyok és azokat az alapvető értékeket képviselem, amiktől ezek epét hánynak: Isten, haza és család szentségét. Nem várom el senkitől, hogy hívő legyen, de azt igen, hogy ezeket az értékeket ne rombolja, főként úgy, hogy közben elfogadásról papol. Ez sajnos a mai baloldalról, LMBTQ-ról a legkevésbé sem mondhatóak el, ezért kell minden eszközzel visszaszorítani őket.
Csak azt sajnálom, hogy nincs egyetlen igazi párt sem, amelyik keresztény, a Fidesz velejégi korrupt, a Mi hazánkról meg Lacibohócról a román prosti nejével talán szót se ejtsünk. De nekem igazából mindegy, hogy ki harcol ellenük, amik az hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!