A Fidesz hívek mikor veszik már észre, hogy csak vergődik az ország?
#38 viktorod, és elvtársai is vallásosnak mondják magukat(most épp 😁), na meg értelmiséginek is, de mégis, csak bunkó komcsik.
Te se vagy különb, mert ha az lennél, nem lennél fideszes, egy komcsi párt, a tagsága miatt is, és a tevékenysége miatt is.
41
Akkor mond meg, hogy kire kell szavaznom, akik kormányzása alatt garantáltan sokkal jobb lesz az életünk? Ja várj, ha egy náci mondja, meg, hogy hova ikszeljek, az diktatúra. Hát, ezen gondolkodj el te népírtó állat.
#42 én nem vagyok népirtó, hisz nem vagyok komcsi, ellentétben veletek, akiket nem is neveznének állatnak, mert legkártékonyabb állat sem olyan kártékony, mint ti bolsik.
Egyébként ti nem vagytok nép, és bár titeket tényleg szívesen ritkítanálak, de sajnos a hatóságok ezt nem teszik lehetővé. 1989-ben lehetett volna, de pár évesen ez nekem még nem jöhetett szóba, apáinknak kellett volna lépnie, és akkor ma nem tartanán itt.
43
Figyelj, felőlem tagadhatod, de valószínűleg látens náci vagy. Kitaláltad már, hogy kiket gyűlölsz ma?
#44 ahogy mindig, a komcsikat, tehát a magadfajta kártevőket.
Meg a google-t, microsoftot is. Most más nem jut eszembe.
45
Na, de kire kell szavazni? Kik lesznek a megváltóink?
47
De ott van mind az összefogásban. Akkor mi a nagy terv, kire kell?
"Nem lehetek kommunista, mert vallásos vagyok, és értelmiségi. "
Te egyik sem vagy!
Fideszes vagy, és attól rosszabb nincs ma Magyarországon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!