Mi okozta az előválasztás informatikai rendszerének leállását?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 22:16
1/13 anonim válasza:
Még nem tudni, de ha tudni is lehet, akkor 499 évre már most titkosította mindenki.
2/13 anonim válasza:
Az, hogy bénák. Már azzal jönnek, hogy elvesztek az adatok is. Nyilván nem voltak képesek határidőre összehozni egy működőképes rendszert.
3/13 anonim válasza:
Mindenre volt pénz, csak a lényegre (stabil választási rendszer fejlesztése) nem. De ezt így fogják lenyilatkozni, jobban hangzik az, hogy Orbán kínai-orosz hackereket küldött rá a rendszerre.
4/13 anonim válasza:
Valószínű egyszerűen csak szétcsúszott valami, amit először jónak láttak hatalmas érdeklődésnek kommunikálni, aztán rájöttek mégsem volt akkora látványos érdeklődés és inkább a fideszre fogják. Én kétlem hogy bármi hasonló történt volna, persze ettől függetlenül benne van a pakliban az is hogy tényleg megtámadták.
De szerintem csak egyszerűen hiba csúszott a rendszerbe, ami könnyen elképzelhető, hiszen ez az első ilyen szavazás, nem lehet rá 100%-ban felkészülni. De nyilván nem fogják a saját szerencsétlenkedésükként beállítani, hiszen az negatívan hat a szavazókra
6/13 anonim válasza:
Elbénázták, ez van. Nagyobbakkal is előfordul, lásd hétvégi AstraZeneca oltásos regisztráció, meg egy másik alkalommal is volt valami gikszer. Orbán egyik nagy élő bejelentése is hang nélkül ment.
7/13 anonim válasza:
Az okozta hogy sokkal többen mentek egyszerre szavazni mint amire számítottak, az informatikai rendszer meg nem bírta a terhelést és benyomta az unalmast.
9/13 anonim válasza:
Én azt bírom, hogy ha egy kormányzati portál összeomlik, akkor mutogatnak, hogy ennyit tud Orbán, aztán ha az ellenzék rendszere összeomlik, azért is Orbánra mutogatnak. Szép kis kormányzás lenne ebből :)
10/13 anonim válasza:
Megszámoltam, eddig hány fideszes ábrándozott. Az informatikai rendszerek másképp működnek. És meg lehet találni, a hiba okát. Mindig. Feltéve, ha értők nézik. Szóval ne reménykedjetek, meg lesz nevezve. De nem most, a nyomozók is akkor terítik ki lapjaikat, ha a tettes rács mögött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!