Szerintetek ki rögzítette titokban az őszödi beszédet?
Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 17:46
11/19 anonim válasza:
Nem tudom de jól tette, ki kellene tüntetni.
12/19 anonim válasza:
Szerintem ilyen helyen alap, hogy mindig be van kapcsolva néhány diktafon, és nem feltétlen rossz szándékkal. Azt kell mondjam, az a hülye, aki ilyenre nem számít. Az is egyértelmű, hogy a Fidesz folyamatosan és tudatosan minden eszközzel megfigyelés alatt tartja ellenfeleit, és a legapróbb kellemetlen morzsát is minden esetben megszerzi. Belső ellenlábasokkal meg nélkülük is. Részlet kérdés. Ha nem szivárogtat XY, meg lett volna az nélküle is. De ha mégsem, akkor a Gyurcsánynak ugyanúgy folytatódtak volna ezek a "jólmegmondom" beszédei, hát akkor megszerezték volna valamelyik két héttel későbbi alakítását, aztán azt fújják fel.
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy maga Gyurcsány rendeztem hogy hero legyen belőle!
14/19 Senior Séf válasza:
2021-ben inkább a Pegazus-botránnyal kellene foglalkozni, nem azzal, hogy tizenéve ki mit kúrt el.
15/19 anonim válasza:
Kedves Chef! Most nem vacsora idő van, azt hittem neked ilyenkor az étteremben kell körülnézned, hogy a vendégek mennyire elégedettek.
2. Az ellenzék nagyon rá van kattanva erre a szárnyasló témára, de azzal nem foglalkozik, hogy a kínai telefonjai mennyi mindent is tudnak róla.
16/19 anonim válasza:
Egy olyan ember aki nem fért hozzá a vájúhoz
17/19 anonim válasza:
#13 Hero lett hát, akkora böszmét azóta sem szült a föld
18/19 anonim válasza:
Senki sem rögzítette titokban. Az eredeti hivatalos hangfelvétel szivárgott ki. Bővebben:
19/19 anonim válasza:
Igen, hallatszik, hogy egészen közel az orra elé helyezett mikrofonnal vették fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!