Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miért gyurcsánnyal...

A fidesz miért gyurcsánnyal kampányol ahelyett, hogy a 11 évben nyújtott teljesítményükkel kampányolnának?

Figyelt kérdés
Miért az ellenzék lejáratásával akarják meggyőzni az embereket ahelyett, hogy bemutatnák az elmúlt 11 évben nyújtott teljesítményüket hogy nézzék, ezt meg ezt csináltuk, aminek köszönhetően fejlődött az ország, szavazzanak ránk, és akkor a jövőben is fejlődni fog!
2021. szept. 17. 22:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%
10es én összehasonlíthatatlanabbul jobban élek, mint fletóék alatt, pedig nem vagyok Ner-lovag.
2021. szept. 17. 22:37
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

Na ennek örülök de tényleg. Figyelj Fletó alatt meg mamám élt jobban, ő még mindig azt mondja a Gyurcsány alatt milyen jó volt neki minden.

Szerintem, mindig lesz egy elégedett és elégedettlen réteg, viszont én már azért is vágyom az újdonságra, mert szeretném látni a másik oldal mit kezdene ha hatalmat kap. Teljeset úgy sem hisz a fidesz is kormányoz úgyis, 2/3 esélytelen, valamint a sok lopott pénz, az eltusolt ügyek, ami miatt nekem elég volt a fidesz.-

2021. szept. 17. 22:40
 13/28 anonim ***** válasza:
5%

A valóságot mindenki úgy értelmezi ahogy akarja, pl. ellenzéki oldalon állandóan hallhatod, hogy mekkora szegénység van, aztán tökre nem érdekel senkit se, hogy minden objektív mutatószám szerint most sokkal kevesebben nélkülöznek, mint 2010 előtt.

Az egészségügyet is illik szidni, közben soha ennyi orvos nem dolgozott még Magyarországon, a várható élettartam több mint másfél évet nőtt az elmúlt 10 évben vagy épp súlyos betegségek túlélési aránya is egyre jobb, de ez nem olyan megfogható meg hihető egyeseknek mint az ha mutatnak egy penészes falat. Az meg az átlag prolit nem érdekli, hogy most lényegesen kevesebb lepukkant kórház van mint 15 év volt.

Az eredményeikkel is kampányolnak mert pl. a 200 ezres minimálbér meg annak az elmondása hogy ez már 3-szor több (nettóban bő kétszer) mint amit 2009-ben kaptak is megvan csak épp az lehet kevesebb embert érdekel.

Mindenre lőnek ami mozog, ezt teszi mindenki aki nyerni akar.

2021. szept. 17. 22:41
 14/28 anonim ***** válasza:
27%

12es én nem vágyom az újdonságra, arra meg végképp nem, hogy visszajöjjenek azok, akik egyszer már elk.rták.

Sem szenilis, sem idióta nem vagyok. :)

2021. szept. 17. 22:48
 15/28 anonim ***** válasza:
86%

"Az egészségügyet is illik szidni, közben soha ennyi orvos nem dolgozott még Magyarországon"

És ebből hány dolgozik az állami egészségügyben? Nem mindegy. Mert ha én fizetem a TB-t, akkor az nem vigasz, hogy a magánegészségügyben egyre többen dolgoznak.

2021. szept. 17. 22:55
 16/28 anonim ***** válasza:
56%

11: és ebből mennyi Orbán érdeme és mennyi a világgazdasági szárnyalás?

Tekintsd meg, hogyan ment a világgazdaság Fletóék alatt, és hogyan Orbánék alatt:

[link]

2021. szept. 17. 22:56
 17/28 anonim ***** válasza:
18%
Gyurcsány és a baloldal egy rákos daganat a nemzet testén.
2021. szept. 17. 22:58
 18/28 anonim ***** válasza:
93%

13, Igen itt az érem másik oldala.

Anyám télen elesett, a fejét beverte, konkrétan elküldték a fenébe, mit képzel, hogy bement a sürgősségire, meg hogy csak kicsit dudor van ott. Aztán kiderült 2mm-es ciszta. Igaz 35 éve fizeti a TB-t, sose volt műtéte, és ezt kapta.

Barátnőm mamája szintén tudna mesélni mit kapott enni, hogy tették tisztába, meg mikor 50 emberre van 2 ápoló a szinten akkor mireől beszélünk?

Most vettünk fel egy csomó hitelt egyébként... a 200ezres minimálbér meg azért van mert annyit inflálódott a forint, hogy kell mert éhenhalsz, mert nem ér semmit a pénzed, elmész bárhova, repkednek a 10-20 ezrek.

14-es, Ezt nem értem, tudtommal nem csak a Gyurcsány felesége van, akik anno elkrták, vannak más jelöltek is, akik még nem is csináltak semmit már le vannak irva...

2021. szept. 17. 22:59
 19/28 anonim ***** válasza:
12%
Egyszer az a probléma, hogy mélyponton a gazdaságunk, máskor meg az, hogy az egész világon jó, tehát nem Orbán érdeme. Döntsétek már el!
2021. szept. 17. 23:00
 20/28 anonim ***** válasza:
85%

Mikor Gyúcsáááány volt a miniszter, akkor Orbánék számolgatták, hogy 14.havi nyugdíjat is lehetne adni. Ehelyett 10 év után elkezdték VISSZAÉPÍTENI apránként a 13.havi nyugdíjat. De a minimál nyugdíj még mindíg nagyon alacsony.

2021. szept. 17. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!