Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kretén állami tv csatornák...

Kretén állami tv csatornák most is hazudnak mint mindig?

Figyelt kérdés
Pár hete arról ugattak,hogy nem lesz sőt nem is tudnak a Gyurcsány filmről,pár napja meg éjjel nappal nyomják hogy mikortól megnézhető az el.urtuk,ennyire átlátszó beteg manitulációt még nem láttam.
2021. szept. 17. 20:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
RTL csak azért nem lett fideszes mert a rezsim megakarta szüntetni vagyis tönkretenni,igyis ők 10es adót fizetnek arra apelált a kormány hogy igy kitakarodnak az országból,hogy veszteségessé tették,mert nem közölt le valótlan álhireket én igy tudom.
2021. szept. 17. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:

"...normális embernek a fideszhez nem húz a szive,csak akinek érdeke van belőlük."

Jesszus. Máskor meg pont azt szajkózzátok, hogy Fidesz-szavazók valójában Fidesz-hívők és vakon követik Orbánt, még akkor is, ha ő beléjük törli a csizmáját. Most már hirtelen mégiscsak érdekből szavaznak? Döntsétek már el végre! (Amúgy persze, hogy érdekből szavaznak. A kormány teljesíti az ígéreteit, a szavazók pedig hálából újraválasztják. Nem erről szól véletlenül a demokrácia? ) :)

2021. szept. 17. 21:44
 13/14 A kérdező kommentje:
12es csőlátású vagy.
2021. szept. 19. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudsz olvasni? Azt írták, _normális_ embernek...

2021. szept. 19. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!