Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen párt fogja...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek milyen párt fogja leváltani a Fideszt ?

Figyelt kérdés
Ti hogy képzelitek el,milyen lesz a vezetője, a programja a tettei, milyen embertömegek lesznek mögöttük. gazdasági program. Mi lenne jobb a fidesznél,amire az emberek szavaznának is. Köszönöm a válaszokat jó éjt sziasztok :)

#jobb párt,mint a Fidesz
2021. szept. 17. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
A kutyák képesek lennének leváltani, ha az O1G-koalíció eltakarodna, az O1G nem tudja leváltani a Fideszt, vagy ha mégis, akkor egy NER-hez hasonló rendszerre, ami csak nekik kedvez, másoknak nem.
2021. szept. 17. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Aminek egy normális, hiteles vezetője van.
2021. szept. 17. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki betartja az ígéreteit és törődik az átlagemberrel!
2021. szept. 17. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Természetesen a Táncsics radikális balpárt.
2021. szept. 17. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
#4: Állj már le :D
2021. szept. 17. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Soha senki. Csak a Fidesz az egyetlen aki végre jó útra tudja terelni az országot, rengeteg dolgot kaptunk már Orbántól. Én meghalnék a Fideszért, tuti költözök ha az ellenzék nyer, full alkalmatlan emberek

HAJRÁ FIDESZ! Egy fideszes aktivista

2021. szept. 17. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Az összefogás, azon belül pedig komoly "boxmeccs" várható a DK, és a Jobbik között a domináns pozícióért. Bár én nagyon úgy látom, hogy ez mintha már le lenne játszva. A Jobbik túl engedékeny, és passzív a DK-val szemben. Jobban, mint amit az összefogás indokolna. Tehát a kérdésedre a válaszom: DK.

Most én is tegyem hozzá, amit #6? Hozzáteszem:

HAJRÁ DK! Egy DK aktivista. (és párttag)

2021. szept. 17. 20:38
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Az én politikai pártom.

- Szervezés alatt -

2021. szept. 17. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 voltam:

Itt egy kicsit elírtam, ezt gondoltam:

A kutyák képesek lennének leváltani, ha az O1G-koalíció eltakarodna, az O1G nem tudja leváltani a Fideszt, vagy ha mégis, akkor egy olyan rendszerre, amivel gyakran vádolják az ellenzékiek a NER-t,azaz ami csak nekik kedvez, másoknak nem.

2021. szept. 17. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Eleddig egyetlen pártszövetség (az MSZP-SZDSZ) tudta leváltani a Fideszt. Ebből az első mára egy törpe viccpárttá vált, a másik megszűnt. Az ellenzéki összefogásban bízóknak pedig azt javaslom, nézzék meg, mi történt Romano Prodiék olajfa-koalíciójával Olaszországban. :)
2021. szept. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!