Támogatnátok, hogy ÉN legyek Magyarország következő miniszterelnöke?
Csak meg súgom nem lehetsz hivatalosan elnök .Magyarország már csak egy terület határral a kormányt eladták és céget csináltak belőle.Érted egy cégnek nincs miniszterelnöke. Magyarország az USAban bejegyzett cêg .Orbán 2012 felszámolta Magyarország kormányát és 2012 Létre jött az Alaptörvényre a Magyarország nevű cég ! Jó reggelt
Aki nem hiszi járjon utána
Alaptörvény érvénytelen címen
Ami most van az egy maffia állam ami megszállta az országot .
#9 üdvözletem, de miért kéne az EU-ból kilépni? Én jelenleg nem látom értelmét, a kellő monetáris pénzügyi és egyéb szabadságunk most is megvan, ez nem Európai egyesült Államok.
"mezőgazdaságot fellendítenénk" nézd, ok persze, a mezőgazdaság lehetne jobb is, az adottságok megvannak, de be kell látni, hogy a mezőgazdaság ma már egy ország gazdaságának kB 5%-át adja, vagyis sosem ez lesz a húzóágazat. Helyette/mellette inkább a magas hozzáadott értéket termelő tech ipart, K+F iparágakat kéne tolni, meg a pénzügyi szektort.
A határok visszaállítását nem támogatom, mert a határmenti embereknek nagy nehézséget jelentene, sokan Ausztriában dolgoznak, de a határon túli honfitársaim is nehezebben jöhetnének Magyarországra.
#10 téged nem értelek. Egy alapvetően új irányt lehetne hozni az országba. A mai Magyar politika nagyon be van gyöpösödve ebbe az Orbán vs Gyurcsány témába, már-már csak az ő irányaik és szektáik léteznek, ha pedig nem állsz be az egyikbe akkor megköveznek a szektás hívek.
És mitől lettem egyből Amcsi? Attól hogy a szintén begyöpösödött Magyar fegyvertörvényt lazítanám? Elárulom, ez nem csak Amerikai dolog, Csehországban is sokkal lazább a szabályozás, az egy főre jutó legtöbb fegyverrel Európában pedig Finnország rendelkezik.
Egyébként én magamat elsősorban Magyarnak, másodsorban pedig Jobboldali-liberálisnak tartom bármily paradoxonnak tűnik ez egy átlag Orbán-Gyurcsány szektásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!