Fideszesek! Nem gondoljátok, hogy a liberalizmus fejlettebb a ti konzervatívizmusotoknál LMBTQ téren is?
Elnézést, nem akarok senkit megbántani a kérdéssel, csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy az hogy neked nem muszáj abban a nemben, nemi identitásban leélned az életet, ahogy akaratodtól függetlenül megszülettél. Nos ez kicsit fejlettebb a jobboldali filozófiáknál. Hát nem?
A jobboldaliság egyszerű mint az ék; kétbites. Hogyha pénisszel születtél férfi leszel egész életedben, ha az ellentétes szervvel, akkor nő. Érzitek ezt a kényszerpályát, amit a társadalom rátok szab? Nem élhetsz nőként, csak azért mert férfi vagy? Nem járhatsz női ruhákba, nem lehet részed a női intimitás, nem öltözhetsz, végezheted a dolgod, tisztálkodhatsz együtt a választott nemeddel, nem élheted meg leszbikusként az élet párkapcsolat szépségeit, csak mert éppen Y kromoszómád van? Nem érzitek milyen kirekesztő ez? Kirekeszt az élet szép dolgaiból
Az hogy te megválaszthatod a társadalmi nemed és a biológiait is, amikből a tudománynak hála egyre több lesz, biztosítja számodra az önkifejezés tágas lehetőségeit. Nem kell úgy élned abban az egy bitben ahogy éppen random születtél. Te választhatsz, nem pedig egy random generátor. Hát nem fejlettebb ez?
"az emlősöknél fizikailag két tényezős a nem, ezt kár tagadni"
nem tagadtam, csupán arra próbáltam rávilágítani hogy ez sokkal de sokkal árnyaltabb mint az hogy az egyiknek xx van a másiknak meg xy. láttam nemrég egy nagyon jó videót ahol nagyon részletesen elmagyarázzák hogy van ez az egész embereknél. megpróbálom előtúrni
34-es remek felvetés, de akkor jönma kérdés, ki dolgozott többet a szépségén, aki szépnek született, vagy aki széppé vált?
Egyébként nem hiszem, hogy anszépségversenyeken tiltott lenne a sebészi beavatkozás.
Hát, sértsen, de azért ennél több van egy ilyen transzneműségben, hormonkezelés, stb stb.
Hozzáteszem, szerintem maga a szépségversenynsértőbb mint az hogy egy transz szerepel benne, de a gyermekszépségverseny meg egyenesen sátáni kegyetlenség.
"Hát, sértsen"
Rendben. Én is ennyivel kezelem, hogy páran nem képesek elfogadni, hogy nem támogatom őket. Sértse őket nyugodtan, de ne hisztizenek miatta.
#39 dehát ha te hisztizhetsz miatta, ők miért ne hiztizhetnének?
Vagy a hisztizés nem emberi jog?
#38 egyetértek, női sportban ne indulhassanak transzneműek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!