Gyurcsány miért nem látja be, hogy az egész baloldalnak hasznosabb lenne, ha eltűnne?
"csak egyszer ismernétek már be, hogy a bűn -bármely oldalhoz tartozzék is- bűn marad! Miért kell egyik/másik oldal hívőinek mosdatni a fő emberkéket?"
Tehát eszerint elismered, hogy Orbán Viktor is hazudott és ezáltal bűnt követett el? Mert én elismerem Gyurcsányról.
Miben hazudott? a választási ígéretekben, mert akkor igen!
Nem mosdatásképp: melyik párt tartotta be az ígéreteit? :D
Na ezért vagyok pártonkívüli!
Amúgy meg, te más értelemben "ismered el", hogy hazudott, de mindegy
Igen, amikor azt mondom helytelennek tartom, akkor az alatt biztos azt értem, hogy felőlem rendben van.
Mondd, valami baj van a felfogásoddal?
Walter Sobchak
Teljesen igazad van, ott a pont nálad (ahogyan már előttem is írták:))
Én Orbán Viktorról tudnám ezt elmondani, hogy bőven hasznosabb lenne ha eltűnne még a Holdon is közel lenne Mo-hoz. Azért imádkozik minden devizás, hogy fogja be a p@fáját, mert akkor legalább rendben van a frank. Továbba az egykulcsos adóval nagyon alá tett pár fideszesnek, akik nem a gazdagokból vannak.
És miben is hazudik? Mindenben, még az orra is ferde:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!