Az Olaszoknál megszavazták csak az dolgozhat aki be van oltva. Bevezetnéd ezt Magyarországon is?
Mégis milyen veszélyt jelent másokra egy olyan ember, aki mondjuk egy 3 fős irodában dolgozik, vagy egyéni vállalkozóként otthon képeket fest? Szerintem indokolatlan intézkedés, tekintve az átoltottságot.
Biden ennél óvatosabb volt, mégis veszített a népszerűségéből (persze Afganisztán miatt is). Morrison is egyre népszerűtlenebb. Kíváncsi vagyok, OV megkockáztat-e valami hasonlót a választások előtt.
Minél jobban lassítják a járvány terjedését, annál több mutáció fog létrejönni.
Ha nem lettek volna korlátozások, már rég "végig söpört" volna, és minden mehetne a régi kerékvágásban.
De könnyebb az embereket megfélemlíteni, manipulálni.
Ebben van a pénz, ebben van a hatalom.
Megfélemlítéssel hatalmat szilárdítani - ezt meg úgy hívjuk, hogy TERROR
Szerintem nem szabad ennyire durva korlátozásokat bevezetni, nem lenne jó vége...
Lelki szemeim előtt már látom, hogy az ötödik hullám során megérkezik kis hazánkba a kappa-mutáns, és intézkedés gyanánt internáljuk az oltatlanokat... Megnyílik majd újra recski tábor...
Egyre többet kérdezem másoktól, hogy hány hullám lesz még?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!