Ha a Fidesz 11 év kétharmados kormányzás után nem a sikereivel kampányol, hanem az ellenzékkel riogat,az önmagában lesújtó vélemény a teljesítményéről?
#14 két hete mikor ásotthalomnál hazajöttünk, hol voltak az illegális migráncsok? Videoztam is, nem látszott egy sem. Ahogy szerte boszniában (tuzla-szarajevó-mostar vonal), se montenegroban (kotor- njegusi), se szerbia déli határtól ásotthalomig.
Hol vannak azok a migráncsok?
#17 butus migráncsrettegő, ott írtam merre mentünk, hol jöttünk át!
Olvasni se sikerül?
Újvidéktől ásotthalomig az micsoda? Nem a Vajdaság? Miért nem láttam ott a képzelt ellenségeiteket? Ludasnál jöttünk le a pályáról, Bácsszőlős, Ásotthalmon keresztül mentünk, Mórahalomnál tankoltunk.
Szóval hol voltak azok a migránsok? Furcsa hogy mindig el rejtőzködnek, ha nem egy orbánista rettegő jár arra 😆
19 Hát igen, nyilván a te világodban még a videókat is photoshopolják.
Amúgy igazad van, azok csak csak statiszták, akiket a csúnya gonosz Orbán bácsi bérelt fel.
Nyilván nem fogok arról vitázni, hogy léteznek-e migránsok, mert az olyan mintha arról vitáznék valakivel, hogy a Föld lapos-e vagy hogy létezik-e világűr. :)
Igazad van tényleg nincsenek migránsok most pedig elő az alufóliasisakot mert a gyíkemberek már megint chamtrailel mérgeznek minket fentről!!! 🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!