Hogy érzitek lesz kormányváltás?
Figyelt kérdés
#2022, kormányváltás
2021. szept. 16. 19:55
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
47 szavazat
1/12 anonim válasza:
Persze, Pintérek csak úgy hagyni fogják, hogy az egyszeri falrólszabadultak romlásba vigyék az országot. Hát nem lesz!
2/12 anonim válasza:
A Fidesz is láthatóan erre készül egyebek mellett az egyetemek és a fővárosi kaszinók kisajátításával.
3/12 anonim válasza:
Az emberek többsége kormányváltást szeretne mert elege van a lopásból.
A kormányváltás pártiak egy része nem szimpatizál az összefogással ezért nem fog rájuk szavazni. Jó kérdés, hogy így lesz-e ellenzéki győzelem. Én azt mondom nem.
4/12 anonim válasza:
Szoros lesz, de nekem ujabb fidesz gyozelem a megerzesem. Kozel sem ketharmad, az meglesz dontve, de egy hajszallal nyerni fognak.
5/12 anonim válasza:
Egy hajszállal kell nyerniük. A parlamenti kétharmadot a választási törvény csinálja belőle.
6/12 anonim válasza:
Ülj be mondjuk egy trabantba és lesz kormányváltás! 😛
7/12 anonim válasza:
Nem lesz, mert még ettől is rosszabb világ jönne!
8/12 A kérdező kommentje:
ettől azért több választ vártam volna, legalább 100-at.
segítsetek légyszi, osszátok meg valahol a kérdést.
2021. szept. 17. 13:48
9/12 anonim válasza:
Ellenzeknek drukkolok de a Fidesz nyerni fog, tul nagy a hatalmuk...
10/12 anonim válasza:
Nekem elegem van a kormányváltásokból, hol az egyik kommunista, hol a másik kommunista van hatalmon, saját magukat már megtömték. Rendszerváltásra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!