Ha semmilyen járványügyi védőintézkedés az Orbán-kormány szerint nem indokolt, akkor miért hosszabbítják meg a rendkívüli helyzetet és miért minden hatalmat Orbán Viktor kezébe helyez a Fidesz 2/3-ad a parlament helyett?
A pandémia (WHO hirdeti ki, és a végét is) még tart, bármikor fordulhat úgy a helyzet, hogy azonnali kormányintézkedésekre van szükség.
Kormányelleneseknek való magyarázat: igen, a vészhelyzetet fenn kell tartani, mert egyes szélsőséges politikai csoportok meggondolatlan lépéseire gyors és megfelelő választ kell adni.
#2.Nem tudom milyen szélsőséges politikai csoportokról beszélsz...
Itt Magyarországon a pártok egyik része a Fideszt képviselik, a másik része pedig Gyurcsány nevéhez köthető, semmi szélsőség nincs benne.
De ha szerinted a Mi Hazánk viccpárt az...
Ez hülyeség, most is vannak életben járványügyi intézkedések, továbbiak bevezetése nem tűnik egyelőre indokoltnak.
Amúgy meg nincs minden hatalom Orbán Viktor kezébe adva, ez is hülyeség.
Napi idióta rettegő kérdés kipiálva, mehetsz a krumplidért.
Amire kérdező te célzol, az az úgynevezett járványügyi veszélyhelyzet. ironikus módon rosszkor írod ki a kérdést, mikor éppen most fog lejárni -október negyedikén- a mostani érvényes meghosszabbítás, és ha a járványügyi adatok nem indokolják, akkor nem fogják meghosszabbítani.
2-es! "A pandémia (WHO hirdeti ki, és a végét is) még tart, bármikor fordulhat úgy a helyzet, hogy azonnali kormányintézkedésekre van szükség."
Nem a járványügyi veszélyhelyzetet az országgyűlés rendeli el -mondjuk nagyot röhögök, hogy pont az EU-tól, Sorostól mindentől ami nemzetközi rettegő fideszesek mint te bújtok egy nemzetközi szervezet a WHO mögé, de mindegy- szóval ennek a kihirdetéséről az Országgyűlés dönt.
" igen, a vészhelyzetet fenn kell tartani, mert egyes szélsőséges politikai csoportok meggondolatlan lépéseire gyors és megfelelő választ kell adni."
Azért ez meény, hogy a fideszzombi már arra nyáladzik, hogy "títcsukbemerjárványvan" és hasonlók, igen tudjuk, hogy ilyenek vagytok, de na legalább ne legyél már ilyen büszke rá...
5-ös!
A pandémiát, mint világjárvány, a WHO hirdeti ki, és a világjárvány (pandémia) végét szintén a WHO jelenti be!
10! oké, megfogtál, te miről beszélsz? 🤣
Na tisztázzunk valamit a WHO pandémiává nyilvánította a Covidot 2020. március 11.-én. A hazai járványügyi veszélyhelyzetet ez után hirdették ki jó egy hónappal, majd vissza is vonták június 18.-án (még 2020-ban) majd újra életbe lépett november 4.-én, ezt azóta hosszabbítják. A mostani még érvényes hosszabbítás jár le hamarosan.
Na most akkor szerinted a WHo is 2020-ban visszavette a pandémia címet a COVIDTól? 🤣🤣
Ne trollkodjál már pajti, a MAGYAR járványügyi veszélyhelyzetet bármilyen meglepő is, de még mindig a MAGYAR járványhelyzet alapján állapítják meg.
11!
Nagyon nem akarod érteni, amit írtam.😄
Értelme, amit írtam: - mivel még nincs vége a pandémiának, ezért a kormány fenntartja (előzetes hírek szerint) 2022. január 1-ig a vészhelyzetet.
Vagyis a vészhelyzet "indokának" semmi köze a hazai járványhelyzethez, hanem indokul a pandémia szerepel. Mert amúgy valóban, a környező országokban alakulhat úgy a helyzet, hogy azonnali intézkedésre van szükség. A rettegőknek viszont ez úgy szól, hogy ismét elnyomják Krahácsot!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!