Az Orbán kormány bukását fogja okozni az oltás kötelezővé tétele?
Nemdiktátor Orbán már a veszélyes oltáshoz kötné a munkavállalást,ami alkotmány ellenes.
A mi hazánk már szervezi is a tüntetést.
Ha ezt megteszi a viktátor akkor a nép elkezd sztrájkolni és bedől a fidesz?
Az oltás kötelezővé tétele egy nyugati trend.
A Momentum kezdetektől fogva kötelezővé akarja tenni.
1. Az oltás sokkal kevésbé veszélyes, mint a COVID, amibe már kb 10 millióan belehaltak és még többen szenvedtek tartós egészségkárosodást.
2. Ennek ellenére nem kötelező.
3. Nem fog bukást okozni, mert az összes értelmes párt oltáspárti.
4. A munkáltatód kérheti az oltást a világon egyre több helyen, ez lesz valószínűleg Magyarországon is. Ha nem tetszik, kilépsz és ennyi.
Amíg csak a közszférát fogja érinteni, nem biztos a bukás. Pár oltás ellenes közalkalmazott duzzogni fog, de ennyi.
Viszont ha ennél tovább megy, akkor nagy darázsfészekbe nyúl: Ugyanis a romák azok hatalmas szavazótábora, de kő kemény oltás ellenesek. Azt hiszik, hogy meg akarják őket ölni az oltással. Ezt biztos forrásból tudom.
Ha elveszti az 1 millió roma szavazóját a Fidesz akkor biztos, hogy bukik.
" Az oltás sokkal kevésbé veszélyes, mint a COVID"
Nem tudom nekem volt covidom, igazából pár nap alatt átment. Az oltástól pedig sürgősségire kerültem veszélyesen magas lázzal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!