Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi változott 2019 óta hogy...

Mi változott 2019 óta hogy most egyesek annyira esélyesnek tartják az ellenzéket?

Figyelt kérdés
Az önkormányzati választásokat és az EP választásokat is 50% fölötti eredménnyel nyerte a Fidesz. Ennyivel meg simán behúzná a 2022-es választást is.

2021. szept. 14. 08:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

#30!

"Csak itt az számítana, hogy mikor szerezte az első képet, amit nyilvánosságra hozhattak volna"

OMG!

Ha Fidesz kormány alatt szerzett pedo képeket, akkor fideszes pedo?

Nem így működik. 8 évig dolgzott szoci kormány alatt, a szocik nevezték ki Los Angelesbe és a perui kinevezését is megszavazta minden ellenzéki a külügyi bizottságban.

"A fidesz hozta haza, és nem, nem tesznek így minden esetben."

Egyrészt mindekit, mindig megpróbálnak haza hozni, aki külföldön kerülhetne börtönbe. Főleg, ha a két országban eltérően ítéli meg a jog az illető által elkövetett dolgokat.

Aki külszolgálaton dolgozik, az tudja, hogy sosincs egyedül. Sosincs egyedül, mert figyeli a saját titkosszolgálata és figyeli az adott ország titkosszolgálata, ahol él, dolgozik. Ha pedofilia vádjával börtönbe kerül egy magasrangú diplomata, akkor az főnyeremény az ottani titkosszolgálatnak.

2021. szept. 15. 12:00
 32/35 anonim ***** válasza:
54%

"Ha Fidesz kormány alatt szerzett pedo képeket, akkor fideszes pedo?

Nem így működik."

Idióta, nem érted és ahelyett, hogy visszakérdeznél, inkább kitalálod, hogy mit akartam mondani.

Nem, ha fidesz alatt kezdte, akkor kizárólag a fidesz átvilágításain kellett átmennie.

Itt nyilván két opció van, átengedték, pedig tudtak a képekről, így igen, fideszes. A másik opció, hogy nem tudtak róla, akkor viszont a kormány alkalmatlan a vezetésre, mivel még a saját dolgozóit sem tudja átvilágítani.

"8 évig dolgzott szoci kormány alatt, a szocik nevezték ki Los Angelesbe és a perui kinevezését is megszavazta minden ellenzéki a külügyi bizottságban"

Polt Pétert is benyomták az ügyészségre a szocik, ettől még Polt nem lesz szoci, sőt, ő nem kicsit fideszes.

Ez nem érv. Kaleta háttéralku része is lehetett.

"Egyrészt mindekit, mindig megpróbálnak haza hozni, aki külföldön kerülhetne börtönbe."

Ez mondjuk pont nem igaz. Legalábbis nem úgy, ahogy most történt.

A börtön elől a legtöbb esetben igen, akkro se mindig, de pl. az eljárás idejéig kifejezetten ritka.

"Sosincs egyedül, mert figyeli a saját titkosszolgálata és figyeli az adott ország titkosszolgálata, ahol él, dolgozik."

Igen, láthattuk a fidesz titkosszolgálatát, akinek még átvilágítással sem sikerült lebuktatni.

2021. szept. 16. 09:29
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

"Idióta, nem érted és ahelyett, hogy visszakérdeznél, inkább kitalálod, hogy mit akartam mondani."

OK, te vagy a magyarul fogalmazni képtelen, érvek hiányában mindenkit lehülyéző mélybalos.

1. Eddig mindig bevágtad a durcit amikor jeleztem, hogy értelmetlen dolgot írtál. Csak annyit válaszoltál, hogy az úgy jó ahogy van, aki nem ért meg téged az hülye.

2. Miért kérdezzek? Ez most teljesen egyértelmű volt. Az, hogy most kivételesen rájöttél, hogy képtelen voltál értelmesen fogalmaz és mást írtál, mint amire gondoltál, az nekem honnan kellett volna kitalálnom? Arra reagáltam, amit írtál. Ha nem tudsz fogalmazni, akkor ne írj! Mindenki jobban járna.

A kommented többi része tele van feltételezéssel, tehát említésre sem méltó.

2021. szept. 16. 10:54
 34/35 anonim ***** válasza:
54%

Elég vicces, ahogy 4 hibád van csak az első mondatban :DDD

"magyarul fogalmazni képtelen"

Igen, ezt pont így mondják. A magyar tanárod büszke lenne rád. :D

"érvek hiányában"

Tekintve, hogy itt nem kellett érvelnem, mert nem értetted meg, amit írtam, így ez rád nézve kínos.

"mindenkit lehülyéző "

Szintén hülyeség.

Érdekes, hogy rajtad kívül senki mást nem hülyéztem le, pedig ránézésre több, mitn 10-15 ember kommentelt.

"mélybalos"

Nem vagyok baloldali.

Magamat se tartom annak, és nem még tesztek sem hoztak ki baloldalinak.

Azért mert igazam van, és neked nincs, még nem leszek baloldali.

"1. Eddig mindig bevágtad a durcit amikor jeleztem, hogy értelmetlen dolgot írtál."

Miről beszélsz? :D

Érdekes, hogy szerinted az, hogy kiröhöglek, az durcizás.

Amúgy ilyen sokat kommentelsz, hogy találkoznom kellett volna veled? Tudom, hogy az általad prezentált hülyeség gyakori itt, de ha ez igaz, akkor inkább kezdj valamit az életeddel, mert ez rettentő szánalmas.

"Csak annyit válaszoltál, hogy az úgy jó ahogy van, aki nem ért meg téged az hülye."

Még mindig nem tudom, hogy miről beszélsz, de akkor nézzük a mostani esetet.

Szerinted valamit rosszul írtam. Nem mutattál rá, hogy mit és hogyan, illetve hogyan kellett volna helyesen írni.

Ehelyett bizonyíték nélkül kijelented, hogy rossz. Nekem ezzel semmit nem kell kezdenem, mivel nem érvelsz.

Akkor pedig simán elég lehülyéznem téged.

"2. Miért kérdezzek? Ez most teljesen egyértelmű volt."

Ennek ellenére mégsem fogtad fel. Talán ezért kellett volna.

"képtelen voltál értelmesen fogalmaz"

Igen, "képtelen voltam értelmesen fogalmaz". :DDD

Ha nem érted az eléggé egyértelmű kommentemet, akkor te vagy a hülye és nem én.

"mást írtál, mint amire gondoltál, az nekem honnan kellett volna kitalálnom?"

Amúgy ha azt gondolod, hoyg ez a helyzet, akkor nem azt írtad volna, hogy képtelen voltam értelmesen fogalmazni.

Ha egyértelmű amit írtam, és szerinted az: "Ez most teljesen egyértelmű volt", az azt jelenti, hogy nem volt benne hiba, viszont most mégis azt írod, hogy "képtelen voltál értelmesen fogalmaz".

Ezt önellentmondásnak hívják, amikor nem tudod eldönteni, hogy mivel támadj és két külön "támadás" kiüti egymást, mivel ha az egyik feltevése igaz, akkor a másik nem igaz, és ez fordítva.

"Arra reagáltam, amit írtál. Ha nem tudsz fogalmazni, akkor ne írj!"

Megint, ha mást írok, akkor az nem "rossz" fogalmazás. Az "jó" fogalmazás, csak mást jelent.

Mellesleg igen, tényleg egyértelmű volt. Minden olyan ember eddig értette, akinek az IQ legalább kétszámjegyű.

Ez sok mindent elmond rólad. :)

"A kommented többi része tele van feltételezéssel, tehát említésre sem méltó."

Mondja ezt az, aki még egyetlen állítását sem bizonyította.

Amíg nem bizonyítasz egy állítást, addig feltételezés, pl. hogy "képtelen voltam fogalmaz". :DDD

Okos gyerek vagy. :DD

2021. szept. 16. 11:17
 35/35 anonim ***** válasza:
83%
Van egy olyan tendencia, hogy az emberek egy idő után megunják a jelenlegi kormányt, teljesítménytől függetlenül. 12 év után ez már elég erős tényező lehet, főleg a bizonytalanok esetében. Ezenkívül az állandó gyűlöletpropagandára is egy idő után érzéketlenek lesznek az emberek. Már nem tudja érdekelni őket a migránshorda, ezért is kellett a Fidesznek ezúttal megcéloznia a homoszexuálisokat. Ha így folytatják előbb-utóbb ki kell majd játszaniuk a cigány/zsidókártyát is (bár az utóbbit a Soros kampánnyal már bújtatottan megtették.)
2021. szept. 20. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!