Miért ilyen elmaradottak a magyarok a nyugatiakhoz viszonyítva?
A kommunizmus alatt be voltak korlátozva az emberek. Nem lehetett nyugati könyveket olvasni, filmeket nézni. Nem lehetett nyugatra utazni. Persze hogy a magyarok elmaradottá váltak.
De ennek 30 éve vége van - az elmaradottság mégsem szűnik meg. Mi lehet ennek az oka?
a 4-es nagyon jó választ írt:
most őszintén, milyen nép az, ami 11 éve eltűri Orbánékat, és még mindig gyurcsányozik?:D vagy eltűr ilyen szintű korrupciót? választási törvény módosítását, egészségügy, oktatás lerohasztását. ellenzéki média tönkretételét, homofóbtörvényt etc etc.
a 10-es meg ragyogóan bemutatja, milyen a magyarok a többsége: egy fölényeskedő proli, aki nem nagyon érti az országban/világban zajló dolgokat, de legalább 10x akkora arca van, mint egy külföldinek.
Magyarországon gyakorlatilag minden mutatóban tökutolsó az EU-ben, erre még itt is csomóan azt írják, h nem vagyunkk lemaradva :D tényleg nem tudom eldönteni, h ezek az emberek egyszerűen csak szerény képességűek, vagy nem akarnak tudomást venni a valóságról.
nos tehát..én is rendszerváltás körül születtem, mint a 4es, és én is úgy látom, h a legtöbb embernek bőven elég, ha van egy minimális életszínvonal. csak gondolkodni ne kelljen. a korombeliek többségét nem is nagyon érdekli semmi, dolgoznak, gyereket vállalnak, ülnek otthon, és összevissza zabálnak mindent.
„De ennek 30 éve vége van - az elmaradottság mégsem szűnik meg. Mi lehet ennek az oka?”
az, h a magyarok többsége képtelen a fejlődésre. van egy szűk értelmesebb réteg, de a többség pont ugyanaz a szolgalelkű, lusta ember, mint a 30-40 évvel ezelőttiek.
az oktatás szintén gyalázatos, kb. 20 évvel van lemaradva.
#41 Genetikai oka lehet? Az ázsiai népek kazahok, türkmének, üzbégek ilyenek. Ott is mindenféle idióta diktátort eltűrnek, es nem fejlődnek sehova.
Még mindig ennyire látszana az ázsiai eredet?
A magyar nem ázsiai.
A fehérnép legalja, enyi.
#41 Genetikai oka lehet?
már hajlok arra, hogy igen. csak történelmi előzményekkel és a borzalmas oktatással sztem nem lehet magyarázni az ilyen szintű beteges másokra mutogatást (lásd: 45ös), kifogáskeresést, szolgalelkűséget.
szted az orbáni propagandát más európai nép megkajált volna ilyen szinten? sztem nem.
Annak a bizonyos Kanadába emigrált írónak igaza volt. (mert ugye alattvalót írt, nem alávalót, csak állítom, a magyarok 80%-a nem tudta értelmezni, mert nem ismerek a szó jelentését, vagy egyszerűen funkcionális analfabéták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!