Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki "nyerte meg" a...

Szerintetek ki "nyerte meg" a mai előválasztási vitát?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 22:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Ma Viktor nyert. A fityisz behúzza 2022-t is. Sajnálom, ez van.
2021. szept. 12. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
En Marki Zayt tamogatom, de itt nem szerpelt magahoz kepest jol, neki tobb ido kell h elmondhassa amit szeretne, itt hadarnia kellett, ez a vita a populistaknak kedvezett, szerintem a vita nyertese Jakab Peter ra modjak h csak szonokol meg nagy pofaja van, de itt vilagos egyertelmu es eleg jo programpontokat mutatott be.
2021. szept. 12. 23:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelműen Márky-Zay Péter. Mondtak nála "nagyobbakat", de néha az volt az érzésem, hogy inkább csak népszerűek szeretnének lenni és nem valódi mély meggyőződésből mondják amit mondanak. MZP-nél ezt nem éreztem.
2021. szept. 13. 00:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon volt itt semmiféle vita, meglepően jól megvoltak egymással. Ami abból a szempontból talán jó, hogy képesek lesznek felmutatni egy egységet. Ha lezárul ez a miniszterelnök-jelölt választás, akkor utána nem azt kéne hangsúlyozni, hogy ki a győztes, mert azzal csak lelombozzák, sértik, eltántorítják a másik négy jelölt híveit, hanem győztestől függetlenül látni őket minél többet egymás mellett, leosztva a feladatokat, ki-ki milyen pozícióra lenne a legalkalmasabb az új kormányban. Remélem, a kiválasztott ellenjelölt lesz annyira értelmes, hogy nem akarja majd a saját dicsőségét előtérbe tolni a másikak orra alá dörgölve. Azért is fontos ez, mert egyáltalán nem biztos, hogy az Orbán ellen legalkalmasabbat hozzák majd ki győztesnek a kedves rajongók. Tehát hagyni kell, hogy az alkalmasabbak ez esetben is láthatóan előtérben maradhassanak.
2021. szept. 13. 00:42
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Az egyetlen értelmes közülük M-Z Péter, de sajna ő még így is eléggé egy no name ember, nem áll mögötte párt sem, a többi pedig esélytelen Orbán ellen. Szomorú, de marad a Fidesz.
2021. szept. 13. 03:07
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Itt a gyakorin újabban mindenki MZP fan, ez kezd gyanús lenni :)

Jó volt persze MZP is, bár kiemelkedőnek nem nevezném. Viszont Jakab is mondott okosakat, illetve Andrásnak vannak kifejezetten progresszív elképzelései. Részemről MZP-t, Fegyőrt, Jakabot, valamint Hadházyt látnám mindenképp az új kormányban.

Dobrev leginkább csak hangzatos lózungokat tudott mondani, és nagyokat hallgatott, amikor a korrupcióról volt szó :)

Nyilván ő is mélyen érintett benne Gyurcsány révén. Idővel, ha Orbánt már leszerelték, akkor Gyurcsány eltüntetése lesz a következő nagy feladat.

2021. szept. 13. 06:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 Nem csak itt. A HVG szavazásánal is a toppon van. A Telexnél meg második helyen áll.
2021. szept. 13. 09:47
 18/20 anonim ***** válasza:
27%

Én mindenhol azt olvasom, hogy Jakab és/vagy Dobrev vezetnek, utána Fekete-Győr András, és csak azután (egyes felmérésekben előtte) jön Márki-Zay.

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. szept. 13. 10:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezeken a fórumokon a fiatalok erősen túl vannak reprezentálva.

2021. szept. 15. 08:40
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is MZP a top 1 jelölt, de nem érzem azt, hogy ezt a beszélgetést "megnyerte" volna.

FeGyőr a partizános (le) szerepléséhez képest most sokkal meggyőzőbb volt.

Dobrev az üres, sokszor már demagóg mondanivalójával szerintem gyengén szerepelt.

Karácsony most is "langyos víz", mondott jó dolgokat is, de bakizgatott is azért párszor.

Jakab pedig FeGyőr ellen Tóth Csaba ügyben alulmaradt, és a szememben ez őt nagyon hiteltelenítette. Mikor egy Jakab kezdi el magyarázni, hogy bizonyíték nélkül ne vádaskodjunk... Ő mást se csinál.

2021. szept. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!