Orbán Viktor meg fogja nézni a miniszterelnök jelölt vitát?
Ha Magyarországnak ilyen ellenzékre telik...🥴
Tudom, hogy a kormánymédiából tájékozódók szintje az emojizás, de alapvetően aki elmult 12 éves nem használja érvelésekben, vitákban.
Ez is egy olyan dolog, ami elképzelhetetlen lenne egy normális államban, hogy a választókat ennyire degeneráltnak nézik.
🔼 “ Tudom, hogy a kormánymédiából tájékozódók szintje az emojizás, de alapvetően aki elmult 12 éves nem használja érvelésekben, vitákban.”
▶️ 😳Ezt ki mondta neked? 😦
Az lehet, hogy a szociknál ez nem menő, mindenkinek más a reakciója. Ha neked nem tetszik->💁♂️
🔼 “ Ez is egy olyan dolog, ami elképzelhetetlen lenne egy normális államban, hogy a választókat ennyire degeneráltnak nézik.”
▶️ Szerintem ezt célozd a saját táborodnak. Nektek lett bemesélve, hogy jön az EU-s bér, a feltétel nélküli alapjövedelem meg hasonlók, ja meg az
Európa kormány.😀
Nyelvvizsga botránnyal, hogy álltok? A Mol bubikat ugye nem akarjátok vízsugárral tisztítani? 🛴😄
Csak a Nemzet! 🇭🇺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!