Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lépünk ki az EU-ból,...

Miért nem lépünk ki az EU-ból, és szövetkezünk helyette Svájccal, Norvégiával, és Izlanddal?

Figyelt kérdés

A felsoroltak alighanem Európa legjobb országai, különösen Izland, amit imádok, talán a legjobb hely volt ahol valaha jártam életemben.

A volt szomszédom Svájcban él, a keresztanyám pedig Norvégiában, mindketten voltak már kint előtte Németországban és Belgiumban, amik EU-s országok, és azt mondják, hogy ezeknél sokkal jobb helyek. A helyi politikában teljesen normális törvények vannak, és nyugalom, mert nem jön mindig Brüsszel keverni a szart.

1-2 éven belül én is ki akarok vándorolni, Izlandra, de ha Magyarország kilép az EU-ból, akkor itthon maradnék.

2021. szept. 12. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Mert őnekik van eszük, és velünk nem szövetkeznének.
2021. szept. 12. 12:18
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
A kérdező gondolatmenete jellemző a társadalmunkra:tartson el minket valaki, teljesen mindegy hogy ki és nekünk ne kelljen csinálni semmit,már azon kívül hogy várjuk az alapjövedelmet minden hónapban.
2021. szept. 12. 12:46
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Mit tudna Magyarorszag Svajcnak nyujtani??? Svajcnak nem erdeke, hogy Magyarorszaggal szövetkezzen. Norvegianak es Izlandnak sem. Magyarorszag pedig nem fog kilepni az EUbol, mert csak profital belöle. Talan az EU fogja kirakni, mert nem oda valo.
2021. szept. 17. 13:24
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

Válaszolók! Nem tudom, miért várnátok, hogy más országon népei nagyra tartsanak benneteket, ha ti lenézitek saját magatokat! Vagy tán mindegyikőtök azt gondolja magáról, ővele minden rendben, csak véletlenül hozta ide a gólya, a többiek a silányak, és miattuk kell silány országban élnetek? Én más országbelitől még nem hallottam, hogy milyen szar a saját nemzete, inkább lenne valami más. Nem néznek fel arra, aki magamagát is lenézi. Arról nem is beszélve, milyen visszatetsző hatást kelt, ha valaki Brüsszelben a saját országa ellen uszít, a saját országát kívánja megbüntettetni. Ki csinál még ilyet a magyarokon kívül?

A fent említett országokban talán úgy van, hogy nem utasítanak el eleve mindent, amit az ellenzéktől ered, hanem megvizsgálják, hátha az a megoldás. Az ellenzék pedig nem utasít el eleve mindent, ami a kormánypárttól ered, hanem megvizsgálják, hátha az a megoldás.

2021. okt. 2. 11:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es nek igaza van, sajnos a magyar ember nem nem összetarto, semmilyen teren sem. Ezert döntöttem ugy 30 eve, hogy Svajcba költözöm. Büszke nem vagyok arra, hogy Magyarorszagon születtem. Itt Svajcban sokkal diplomatikusabbak, segitökeszebbek voltak velem mar rögtön az elejen, es most is. Az EU-bol pedig igen, szerintem ki kellene lepnie egy par orszagnak, akik nem oda valok, mert csak lazadozni tudnak az EU szabalyai ellen. Azonban a penz jol jön nekik, ezert maradnak csak benne. Tipikus magyar gondolkozas.
2021. okt. 4. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, 15-ös, sokkal többet nyernek velünk, mint vesztenek. Gazdaságilag. Vajon miért kellett pl. leépíteni szinte az összes cukorgyárunkat?
2021. okt. 7. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!