Kiben bíztok jobban hogy Magyarországot vezesse?
Nem tudom mi bajotok van ;)
Nem csak én lettem gazdag
A környéken ahol élek régen csak pàr ház volt azok is putrisak most meg olyan gyönyörű modern benépesült nagyon jó fincsa mincsa habos babos
Igen
De tegnap se hívott Mészáros szerintem meg van sértődve
Jógyerek, nézz szét ott, ahova tartozunk: a te "gazdagságod" máshol a szociális kritériumok alapja...
Tegnap néztem az ellenzékiek min.e. jelöltjeinek vitáját.
Ilyen reményekkel indult az ország 31 éve, és most kezdhetjük ott, ahol 1990-ben Antall elcseszte!
Személy szerint nekem Karácsony negatív csalódás, viszont Márki-Zay kifejezetten pozitív csalódás volt!
Leginkább Jakabnak hiszem el, hogy maga alá gyűri Orbánt, viszont az Országot talán Dobrev vezetné a legbékésebben (erre is nagy szükség lenne). Fekete-Győr is nagyon felkészült, biztos hogy erős pozíciót adnék neki!
Úgyhogy: Karácsony maradjon főpolgármester, Márki-Zay meg legyen Köztársasági elnök - végre lenne egy tökös és hiteles közt. elnökünk!
“Úgyhogy: Karácsony maradjon főpolgármester, Márki-Zay meg legyen Köztársasági elnök - végre lenne egy tökös és hiteles közt. elnökünk!“
Márki max 4 év múlva lesz köztárssági elnök. Március körül lesz a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!