Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz arról, hogy...

Mit gondolsz arról, hogy Fekete-Győr András zuhannyal próbálta lemosni az elektromos rollerét?

Figyelt kérdés
[link]

2021. szept. 11. 23:11
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

#20 Akkor fürcsizzél nyugodtan a rollereddel, közben száríthatod is a hajad vagy esetleg bedugod a fejed a mikróba, úgy hamarabb megszárad, ha valami balul sülne el, mondhatod, hogy képtelen voltál értelmezni egy használati utasítást, nem találtad meg, hogy melyik szekcióban kell keresni a mikrohullámú sütő leírásában, hogy lehet-e benne hajat szárítani...

Érdekes, az én rolleremhez egy teljesen korrekt utasítást adtak, ami könnyen értelmezhető, érdekes, hogy mindent megtaláltam benne, de lehet, hogy azért, mert ismerem az abc-t...

2021. szept. 13. 14:26
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Huhh, hát megint egy retardált van dolgom. :DD

Idézd szépen a hajszárítós részt, ha olyan okos vagy. Tessék itt egy mikrohullámű sütő leírás:

[link]

Amikor béreltél egy rollert, akkor adtak használati utasítást? :D

Mesélj még. :DD

A képzeletbeli medvék is táncoltak körülötted? Mert akkor be voltál szívva, ahogy most is. :)

2021. szept. 13. 14:38
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

#20 ha én veszek egy ilyen rollert, minimum megérdeklődöm, hogyan kell tisztítani, mennyire vízálló stb. Nem csak egy rollernél, de pl. egy óránál is, mert baromira nem mindegy mondjuk egy több tíz vagy inkább százezres óránál, hogy cseppálló vagy vízálló és ha igen, hány méterig. Az, hogy te mit vélelmezel egy termék esetén, nem mérvadó, mert ha csak 30 méterig vízálló az órám, akkor nem mondhatom a szervízben, hogy én vélelmeztem, hogy 100 méterig is az, mert teljes joggal fognak hülyének nézni, hogy miért is nem néztem utána. És ez igaz bármilyen termékre.

Ha elmulasztottam volna az érdeklődést a boltban, akkor sem akkora nehézség utána járni egy ilyen információnak, mint ahogy itt te megpróbálod előadni.

Értem én, hogy emócionális alapon véded a kedvenced, de ez kb olyan, mint amikor Fekete-Győr hibázott a napelemmel és már tudta, hogy hülyeséget mondott, mégsem ismerte volna be, szerintem ez sokkal gázabb, mint hogy bakizott, mert az mindenkivel előfordul, de egy jó politikusnak tudnia kellene beismerni a hibáit. Egyébként a Partizánban is erre próbált Gulyás Márton is célozni, amikor felhozta az esetet, mármint arra, hogy Fekete-Győr láthatóan képtelen elismerni ha hibázik, ami nem egy jó tulajdonság olyan részéről, aki miniszterelnök szeretne lenni. Talán nem véletlen, hogy még a Momentumos szimpatizánsok közül is sokan másra fognak voksolni, köztük én is.

2021. szept. 13. 14:49
 24/29 A kérdező kommentje:
22. Sajátom van, ahogy Fegyőr is a sajátját dugta a zuhany alá. De látom tényleg funkcionális analfabéta vagy, akárcsak Fegyőr, még egy összetett mondat értelmezése is kifog rajtad, ezután nem is csodálom, hogy képtelen vagy értelmezni egy használati utasítást.
2021. szept. 13. 14:54
 25/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy bérelt rollert tönkrevágni még nagyobb égés, de mit várhat az ember egy momentumostól, mint hogy tönkreteszik ami a másé.
2021. szept. 13. 14:58
 26/29 anonim ***** válasza:
50%
Fegyőr Andi egy szánalom. KariGerivel vetekszik.
2021. szept. 13. 15:48
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
#26 Orbánék így sem ütik meg a szintjüket.
2021. szept. 13. 17:01
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem úgy fest, hogy Andi alulmúlja őket.
2021. szept. 13. 18:17
 29/29 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy már ránézésre azt feltételezem a fazonról, hogy mosógébe tette volna, csak oda nem fért be. Tehát FGyőrnél semmi meglepő, képességeihez mértem a legjobbat hozta ki a dologból.
2022. máj. 18. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!