Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Orbán tervet meg kell...

Az Orbán tervet meg kell állítani véglegesen? Stop Orbán?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egyik párt híve sem, de az amit Orbán művelt az országgal az elmúlt 11 évben, az a szintű pusztításnak, ámokfutásnak véget kell vetni úgy gondolom egyszer és mindenkorra.

Orbán alatt olyan szinten megosztottá vált a magyar társadalom, mint még talán soha. Orbán rengetek embert üldözött el az országból, remek embereket akik mind már külföldön kamatoztatják képességeiket.

Orbán nagyon sok embert tudatlanságban tart, mivel ez a célja. Nem célja a felzárkóztatás, a sötét régiók még sötétebbek lettek ő alatta.

Orbán politikája a megfélemlítés és az ellenségkép teremtés, mert tudja hogy sok ember megvehető ilyen zsigeri dolgokkal is. Nem kell nekik fizetnie sem.

Idehaza csak a NER-es haveri rétegnek van jövője és aki nem közéjük tartozik annak csupa létbizonytalanság az élete és esélye sincs a boldogulásra ebben az országban.

2021. szept. 11. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
Irreálisan magas? Hülyeség.
2021. szept. 11. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
A gazdaságnak nagyon jót tett az egykulcsos szja.
2021. szept. 11. 17:25
 13/15 ascelpius ***** válasza:
64%
Az egykulcsos SZJA volt azon kevés ötletük, ami jó volt szerintem. Tök mindegy mennyit keresel, ugyanannyit fizetsz arányaiban a közösbe. Ha bruttó 100.000-et akkor 15.000-ret, ha bruttó 500.000-ret akkor 75.000-ret. Én nem értek egyet azzal, hogy azért mert valaki minimálbért keres ne fizessen SZJA-t, mert az SZJA-ból fedezett dolgokat ugyanúgy használja. (másik kérdés, hogy mire és mennyire értelmes dolgokra költik el az SZJA-t)
2021. szept. 11. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:
18%
szerintem az itt 1 kulcsos adó imádóknak a 27% áfa is megfelelő:D amúgy a németeknél is több kulcsos az áfa, tavaly én speciel a 10%-os sávba estem, pedig nem keresek rosszul. igaz nem is kiemelkedő a bérezésem, de nem is a minimálbér. tavalyelőtt pedig 9%-os sávban voltam. szóval a több sávozást is jól meg lehet csinálni;)
2021. szept. 11. 18:02
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Orbánnak ideje mennie.
2021. szept. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.